Undelucram.ro vrea să atragă 600.000 de euro pe SeedBlink pentru dezvoltare regională și tehnică

Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online a angajaților din România, vizează să atragă 600.000 de euro prin platforma de investiții în startup-uri de tehnologie SeedBlink. Listarea are loc pe 17 mai pentru membrii Seedblink Elite și Classic, în timp ce listarea pentru toți utilizatorii platformei va avea loc pe 20 mai.
Lidia Neagu - lun, 17 mai 2021, 15:14
Undelucram.ro vrea să atragă 600.000 de euro pe SeedBlink pentru dezvoltare regională și tehnică

Runda este susținută de fondul de investiții GapMinder și Oana Ciornei, managing partner al Amrop – companie de recrutare pentru funcții de management, aceștia alocând 100.000 de euro din suma targetată. GapMinder și Oana Ciornei au mai investit în Undelucram în 2019 suma de 300.000 de euro. De asemenea, compania a mai atras o finanțare de 150.000 de euro în 2017. 

Investiția targetată pe SeedBlink va fi utilizată timp de un an pentru creștere regională (România, Grecia, Ungaria, Cehia, Moldova, Bulgaria, Ucraina și Polonia) și dezvoltarea algoritmilor de machine learning și job matching. 

Undelucram este o rețea regională de platforme de employer branding și recrutare online, aceasta fiind lansată în 2011 de către Costin Tudor (39 de ani). Platforma oferă informații despre angajatori, salarii, beneficii și modul în care se desfășoară interviurile de angajare.

Investiția targetată pe SeedBlink va fi utilizată timp de un an pentru creștere regională (România, Grecia, Ungaria, Cehia, Moldova, Bulgaria, Ucraina și Polonia) și dezvoltarea algoritmilor de machine learning și job matching.

„Această investiție ne va susține în a ne îndeplini planurile de consolidare a prezenței regionale și, implicit, de a deveni un punct relevant de informare în regiune. De asemenea, luăm în calcul să ne extindem în nordul Africii și Orientul Mijlociu. Am dezvoltat o serie de instrumente prin care avem capacitatea de a crea tehnic o platformă Undelucram pentru orice zonă geografică în maximum trei săptămâni”, spune Costin Tudor, fondator și CEO al platformelor Undelucram.ro.

Venituri de un milion de euro în regiune la finalul anului 2022

Compania s-a extins începând cu 2019 în Grecia, Ungaria, Cehia și Republica Moldova, iar în 2020 și-a început operațiunile în Ucraina, Bulgaria și în Polonia. Platformele Undelucram sunt operate în limba locală și sunt adaptate fiecărei țări.

Platforma are peste 750.000 de utilizatori la nivel regional și targetează să ajungă la aproximativ un milion la sfârșitul acestui an. De asemenea, managementul Undelucram mizează pe venituri de un milion de euro în regiune la finalul anului 2022.

Comunitatea funcționează pe un model business-to-business bazat pe abonament anual, iar serviciul este atât în zona de Employer Branding, cât și în cea de recrutare online. Platforma are la bază algoritmi de machine learning și date agregate despre utilizatori, date care potrivesc interesele candidaților din piața muncii cu cele ale angajatorilor.

“Undelucram.ro nu este o platformă de recrutare convențională. Aceasta îmbină feedback-ul angajaților cu paginile de employer branding astfel încât persoanele care vor fi recrutate să fie în cunoștință de cauză. După ce a fost validată de piața românească, acum platforma se extinde regional păstrând amprenta fiecărei țări. Este un startup dinamic și inovator, care se încadrează bine în tipicul finanțărilor SeedBlink”, declară Andrei Dudoiu, co-fondator și CEO al SeedBlink.

“Am investit prima dată în Undelucram în 2019 când această platformă era la începutul dezvoltării sale regionale. În prezent, Undelucram nu are planuri doar de creștere rapidă în Europa, ci și să se extindă în Africa și Asia. Le vom fi alături și în această rundă de finanțare, mai ales acum, când piața muncii trece prin schimbări fundamentale, iar angajații și angajatorii au nevoie de instrumente prin care să se cunoască mai bine”, spune Sergiu Roșca, partener fondator GapMinder VC.

Te-ar mai putea interesa și
Selfpay a finalizat, cu susținera BT Capital, un plasamant privat de obligațiuni, prin care a atrans o finanțare de 3 milioane de euro
Selfpay a finalizat, cu susținera BT Capital, un plasamant privat de obligațiuni, prin care a atrans o finanțare de 3 ...
Zebrapay, compania care operează reţeaua de Staţii de Plată SelfPay, a încheiat cu succes plasamentul privat de obligaţiuni prin care a atras 3 milioane euro, cu scadenţă în 2026, la o......
Farmec a vândut două milioane de dezinfectanți la un an de la demararea producției. Profitul a crescut cu 67% în 2020
Farmec a vândut două milioane de dezinfectanți la un an de la demararea producției. Profitul a crescut cu 67% în 2020
Farmec, producătorul român de produse de îngrijire personală, a vândut anul trecut două milioane de dezinfectanți, ...
Valeriu Gheorghiță: Sunt șanse mari ca varianta indiană a SARS-CoV-2 să devină varianta dominantă. România riscă să se confrunte cu valul patru al pandemiei
Valeriu Gheorghiță: Sunt șanse mari ca varianta indiană a SARS-CoV-2 să devină varianta dominantă. România riscă ...
Şeful campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a avertizat marţi că este "foarte probabil" că varianta Delta a tulpinii ...
Punctul critic către încălzirea globală ireversibilă, posibil deja depăşit – şeful expediţiei MOSAIC
Punctul critic către încălzirea globală ireversibilă, posibil deja depăşit – şeful expediţiei MOSAIC
 Punctul critic către încălzirea globală ireversibilă este posibil să fi fost deja depăşit, cu o serie de consecinţe ...