1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 11 º

Imobiliare

Unicornul american Tradeshift se mută într-un spațiu nou din Bucureşti şi continuă angajările

Tradeshift, lider în domeniul plăților în lanțul de distribuție (SCM) și al marketplace-urilor, și-a mutat echipa din București, aflată în continuă creștere, într-un sediu nou aflat în Tower Center.

19 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Compania a devenit unicorn după ce a fost evaluată la 1,1 miliarde de do­lari pe fon­dul cererii pu­ternice pentru solu­ţiile sale de digitalizare a lanţurilor de dis­tri­bu­ţie.

Mutarea birourilor Tradeshift coincide cu o perioadă de creștere susținută și exponențială a companiei, atât în București, cât și la nivel global. Din iunie 2018 și până acum, Tradeshift și-a dublat numărul de angajați în București. Astfel, 144 de de persoane s-au alăturat echipei de dezvoltatori, specialiști în business analytics, specialiști în resurse umane și în domeniul financiar.

Tradeshift estimează că angajările în București vor continua într-un ritm similar în următorul an. Mutarea în noile birouri va permite această creștere, oferindu-le angajaților un spațiu confortabil, care îi inspiră.

Fiind unul dintre centrele de cercetare-dezvoltare ale companiei, sediul din București joacă un rol strategic în activitățile de bază ale companiei în domeniul dezvoltării de app-uri și infrastructură cloud pentru piața globală. Echipele din București sunt implicate în proiecte care au impact asupra tuturor centrelor de profit din Tradeshift, de la dezvoltarea produselor până în momentul lansării pe piață și implementarea la client.

„România este binecunoscută pentru profesioniștii săi plini de talent tehnic și creativ. Noile noastre birouri din București ne oferă spațiul plin de inspirație pe care îl căutam pentru a reuni acești profesioniști. Dacă ești o persoană inovatoare, care caută provocări, care-și asumă responsabilități și care apreciază munca într-o companie a cărei misiune este aceea de a schimba lumea în bine, vizitează-ne în Tower Center și fă cunoștință cu echipa", spuen Eric Knauf, Head of Talent Acquisition, Tradeshift.

În următoarele luni, echipa Tradeshift din București va organiza o serie de întâlniri cu dezvoltatori, în noile birouri.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO