1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

Finanţe şi bănci

UniCredit Leasing Corporation IFN România emite obligaţiuni cu dobândă fixă în valoare de 300 de milioane de euro

UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. (UCL) a lansat marţi o emisiune de obligaţiuni de rang senior cu maturitate de trei ani, în contextul unor condiţii de piaţă favorabile, suma atrasă prin ofertă fiind de 300 de milioane de euro, a anunţat compania.

15 oct, 2019 | Agerpres

Emisiunea beneficiază de o garanţie directă din partea UniCredit S.p.A.

Tranzacţia este sub forma unei emisiuni individuale, realizată cu scopul diversificării surselor de finanţare ale UniCredit Leasing Corporation şi îmbunătăţirii accesului clienţilor UCL la finanţare.

"Reacţia din partea pieţei a fost pozitivă, cererea de subscriere depăşind 650 de milioane de euro din partea a peste 70 de investitori instituţionali, bine diversificaţi din punct de vedere geografic. Ca urmare, spread-ul indicat iniţial în zona de 105 puncte de bază peste nivelul mid-swap corespunzător maturităţii emisiunii a fost revizuit la un nivel de 90-95 puncte de bază, iar în cele din urmă a fost stabilit la 90 puncte de bază", susţin reprezentanţii companiei.

Obligaţiunile au un cupon fix de 0,502%, şi un preţ de emisiune de 100%.

UniCredit Bank AG şi Morgan Stanley au intermediat tranzacţia în calitate de Bookrunners, iar S&P a atribuit ratingul BBB obligaţiunilor.

Listarea se va face la Luxembourg Stock Exchange, cu admitere la tranzacţionare pe piaţa Euro MTF.

UniCredit Leasing Corporation este unul dintre liderii din piaţa serviciilor de leasing financiar din România.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO