1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

News

Unul dintre cei mai importanţi oameni din Cosmote a plecat la Samsung România

Samsung Electronics România, lider pe piața locală de telefoane mobile, anunță numirea lui Alexandru Munteanu în funcția de Head of Telecom Division în cadrul companiei. 

06 feb, 2014 | ECONOMICA.net

Alexandru Munteanu îl va inlocui pe Sorin Manea, care a ocupat această funcție timp de 5 ani și care își continuă cariera în cadrul Samsung Electronics România. El a acceptat provocarea de a dezvolta divizia B2B a organizației. 

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor și de peste 10 ani în management de vânzări, Alexandru Munteanu s-a alăturat echipei Samsung la începutul acestei luni, în calitate de Head of Telecom Division. 

„Sunt foarte bucuros să mă ocup de divizia Telecom din cadrul Samsung și, totodată, să mă alătur unei echipe puternice, cu rezulte remarcabile pe piața din România. Sunt convins că vom continua, împreună, să asigurăm competivitatea și creșterea acestui business”, a declarat Alexandru Munteanu.

În ultimii 6 ani, Alexandru Munteanu a ocupat funcția de Sales & Operations Senior Manager în cadrul Cosmote și Germanos Telecom România, fiind responsabil de dezvoltarea și implementarea strategiilor comerciale pentru produsele și serviciile din domeniul telecom.

În perioada decembrie 2007 – mai 2009, Alexandru Munteanu a fost Commercial Manager în cadrul Germanos Telecom România, ocupându-se de strategia locală a produselor și serviciilor de telecomunicații.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO