Up România a lansat platforma Up MultiBeneficii, care le permită angajaților să aleagă bonusurile extrasalariale

Up România a anunțat prin intermediul unui comunicat că a lansat astăzi platforma Up MultiBeneficii, care va permite angajaților români să-și aleagă  beneficiile extrasalariale de care vor să dispună, în baza unui buget alocat de angajator. Astfel, aceștia își vor putea repartiza singuri sumele alocate pentru diversele tipuri de beneficii care se vor regăși pe platformă, precum carduri de masă, carduri și vouchere cadou, carduri culturale, vouchere de vacanță, abonamente medicale, pensii private, abonamente la săli de sport.
Economica.net - mar, 19 ian. 2021, 14:37
Up România a lansat platforma Up MultiBeneficii, care le permită angajaților să aleagă bonusurile extrasalariale

Dezvoltată în România, platforma Up MultiBeneficii, în care Up România a investit peste 250.000 de euro, permite angajatorilor să selecteze tipurile de beneficii fixe sau flexibile pe care le pun la dispoziția angajaților lor, alături de posibilitatea accesării unor oferte speciale, negociate cu partenerii Up în mod exclusiv, din sectoare precum: sănătate, transport, energie, finanțe și asigurări, marketing, cursuri, IT&C, retail.

“Lansarea Up MultiBeneficii este răspunsul Up România la nevoia tot mai mare de flexibilitate a angajaților și angajatorilor, așa cum am măsurat și interpretat în urma studiilor realizate în rândul clienților noștri, pe parcursul anului trecut. Angajații români își doresc libertate de alegere în privința tipului de beneficii extrasalariale acordate de angajator, iar pandemia a contribuit la accelerarea acestei nevoi, întrucât obiceiurile de cumpărare și preferințele de consum au traversat schimbări importante. Pentru a veni în întâmpinarea acestor schimbări, Up România a accelerat în direcția găsirii de noi soluții care să le ușureze misiunea angajatorilor și să maximizeze motivarea angajaților”, a declarat Elena Pap (foto), director general Up România și director regional Up Group.

Accesarea platformei Up MultiBeneficii se va face direct de pe Up Online, o platformă cu care clienții, partenerii și utilizatorii Up interacționează zilnic.

“Up MultiBeneficii este unul dintre rezultatele accelerării digitale inițiate de Up România în 2020, iar miza lansării acestei platforme este ca în următorii 5 ani beneficiile extrasalariale ale angajaților din companiile multinaționale să fie în proporție de 90% alese direct de angajați”, a mai spus Elena Pap.

Angajații care vor dispune de fonduri prin platforma Up MultiBeneficii își vor putea consuma bugetele alocate nu doar alegând între diversele beneficii disponibile, ci și acumulând anumite sume pentru achiziția unor beneficii de valoare mai mare.
Anul trecut, Up România a venit cu un pachet amplu de soluții digitale pentru utilizatorii și clienții săi, în special pentru accelerarea plăților online și contactless. Printre acestea: Up Mobil, una dintre cele mai apreciate aplicații de finance din România, cu soluție de plată integrată pentru deținătorii de sisteme Android, activarea serviciului Apple Pay pentru deținătorii de dispozitive iOS, parteneriatul cu Netopia Payments pentru comenzi și plăți online, parteneriatul cu PaybyFace pentru plățile prin recunoaștere facială.

Despre Up România

Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 25.000 de clienți și 800.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 19 ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța business-ului companiilor:
● Produse și servicii care facilitează viața de zi cu zi a salariaților prin accesul la beneficii în multe domenii – tichete pe suport de hârtie și carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Cultură, Up Vacanță, tichete de creșă
● Soluții digitale interactive de incentivare și recompensare – STIM Online
● Servicii dedicate comercianților
● Soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune
socială – tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță
● Soluții pentru achiziții inteligente dedicate companiilor mici și mijlocii – IMM – platforma Up Achiziții.

Te-ar mai putea interesa și
CNSU a actualizat lista țărilor în funcție de riscul epidemiologic, stabilind trei coduri: roșu, galben și verde
CNSU a actualizat lista țărilor în funcție de riscul epidemiologic, stabilind trei coduri: roșu, galben și verde
Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a actualizat vineri lista ţărilor / zonelor / teritoriilor în funcție de riscul epidemiologic, fiind stabilite stabilind trei coduri:......
Hidroeletrica a bugetat instalarea a 25 de stații de încărcare pentru mașini electrice în acest an
Hidroeletrica a bugetat instalarea a 25 de stații de încărcare pentru mașini electrice în acest an
Bugetul pentru anul 2021 al Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, are alocate sume ...
Digi Communications a realizat un profit de 14,1 milioane de euro în primul trimestru din 2021
Digi Communications a realizat un profit de 14,1 milioane de euro în primul trimestru din 2021
Grupul Digi Communications a raportat un profit de 14,1 milioane de euro în primul trimestru al acestui an, faţă de pierderi ...
Rusia a făcut publică lista cu țările neprietenoase, care conține doar două state
Rusia a făcut publică lista cu țările neprietenoase, care conține doar două state
Guvernul rus a aprobat vineri aşa-numita lista "cu ţări neprietenoase", în care au fost incluse doar SUA şi Cehia, conform ...