1EUR = 4.8423 RON | Bucureşti 26 º

News

Up România estimează că vânzările de tichete de Crăciun vor creşte cu 35% faţă de anul trecut

Up Romania, unul dintre marii jucători de pe piaţa tichetelor valorice, estimează că vânzările de tichete cadou de Crăciun emise de companie vor creşte cu 35% faţă de nivelul din anul 2015. 

24 noi, 2016 | ECONOMICA.net

Cele mai multe companii care acordă tichete cadou provin din Bucureşti-Ilfov, Nord-Est şi Centru, iar cele mai multe tichete cadou se acordă de Crăciun şi Paşti, de sărbătoarea de 8 Martie şi 1 Iunie – în această succesiune. Alte ocazii când firmele acordă tichete cadou sunt campaniile de marketing sau evenimentele de protocol. În ceea ce priveşte sectorul de activitate al companiilor care acordă tichete cadou, cele mai multe activează în domenii precum industrie, comerţ, servicii, construcţii şi transporturi, arată un studiu reprezentativ la nivel naţional realizat de Up Romania pe un eşantion de 740 de companii, inclusiv clienţi ai celorlalţi emitenţi de tichete. Marja de eroare a studiului este de +/_ 2,8%, au explicat oficialii companiei pentru ECONOMICA.NET

Atunci când merg la cumpărături cu tichetele cadou primite, beneficiarii acestora preferă să cumpere electronice şi electrocasnice, îmbrăcăminte şi încălţăminte, cosmetice, obiecte de decor sau bricolaj. Pe fondul creşterii interesului companiilor pentru acordarea de tichete cadou, s-a observat şi o creştere a solicitărilor diverselor magazine de a fi parteneri în reţeaua tichetelor Cadhoc. Astfel, cei mai multi vin din domenii precum moda, bijuterii, produse cosmetice sau decoraţiuni.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO