UPS Europa are un nou președinte. Spaniolul Daniel Carrera va conduce operațiunile companiei din 56 de țări și teritorii

Compania UPS l-a numit pe Daniel Carrera în funcția de președinte al diviziei sale din Europa. În noul său rol, Carrera va fi responsabil de gestionarea operațiunilor UPS din 56 de țări și teritorii și va avea în subordine 50.000 de angajați. În lupta împotriva pandemiei, regiunea Europei a continuat să se dezvolte că un hub global în rețeaua UPS, răspunzând cerințelor tot mai mari din comerțul online și a jucat un rol vital în livrarea vaccinurilor din Europa în Asia, Orientul Mijlociu, America de Nord și Africa.
Ion Dobreanu - mie, 24 mart. 2021, 16:31
UPS Europa are un nou președinte. Spaniolul Daniel Carrera va conduce operațiunile companiei din 56 de țări  și teritorii

Spaniolul Carrera este al doilea președinte de pe continent al UPS Europa. El a ocupat mai multe funcții de conducere în regiune și a deținut cel mai recent funcția de președinte al Districtului Europei de Vest, pe lângă funcția de Ambasador Internațional pentru Diversitate & Incluziune. În aceste poziții, el a jucat un rol-cheie în procesul de finalizare a investițiilor de 2 miliarde de dolari anunțate de UPS pe o perioadă de 5 ani în regiune, care au îmbunătățit viteza și capacitatea pentru toți clienții și au răspuns cerințelor tot mai mari ale unor sectoare precum comerț online, sănătate și comerț transfrontalier.

Citiți și: UPS dă în judecată UE şi cere daune de 1,7 miliarde de euro, după ce CE a blocat preluarea TNT Express (economica.net)

Înainte de a se alătura echipei UPS, Carrera a fost director de conturi globale pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) la Menlo Worldwide, un furnizor global de servicii de transport de mărfuri. După achiziția companiei de către UPS în 2005, a supravegheat integrarea cu succes a echipelor de vânzări Menlo Worldwide și UPS Supply Chain Solutions.

Despre UPS

UPS este una dintre cele mai mari companii de curierat din lume, cu venituri în 2020 de 84,6 miliarde de dolari și care oferă o gamă largă de soluții logistice integrate pentru clienții din peste 220 de țări și teritorii. Cei peste 540.000 de angajați ai conglomeratului adoptă o strategie simplă, dar puternică: Customer First. People Led, Innovation Driven.

Citiți și: UPS Healthcare este pregătită să livreze noul vaccin împotriva Covid-19 dezvoltat de Pfizer și BioNTech în Europa (economica.net)

Te-ar mai putea interesa și
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate directorilor și membrilor Consiliului de Supraveghere în anul 2023,......
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în ...
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Dacă principala enigma a lui 2023 a fost „Vom avea o recesiune sau nu?”, în 2024 întrebarea esențială devine „Va ...
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul prelungeşte cu încă trei luni, până la 30 iunie, plafonarea tarifelor ...