1EUR = 4.7808 RON | Bucureşti 6 º

News

USR a depus la BEC listele de susţinători pentru alegerile parlamentare

Uniunea Salvaţi România a depus vineri la Biroul Electoral Central listele de susţinători pentru alegerile parlamentare şi urmează să primească dovada prin care poate prezenta liste de candidaţi în toate circumscripţiile electorale.

21 oct, 2016 | Agerpres

'Am venit azi la Biroul Electoral Central cu 350.000 de semnături. Trebuia să avem 200.000 ca să putem să candidăm cu liste în toate judeţele. Din 350.000, 150.000 au fost strânse în ultimele trei zile. Mulţumim oamenilor care au semnat pentru noi. Am strâns semnăturile astea pe bune. (...) Au fost câteva mii de oameni care au strâns aceste semnături pentru noi, care din proprie iniţiativă au mers la colegii lor, rudele lor şi ne-au adus 10 - 80 de semnături. (...) Nu o să uităm că prin efortul lor putem să depunem liste pentru alegerile parlamentare', a afirmat preşedintele USR, Nicuşor Dan.

El a susţinut că a întâmpinat obstacole de la autorităţile locale, în Bucureşti USR neprimând nici în momentul de faţă aprobare pentru instalarea de corturi pentru strângerea de semnături.

Referitor la listele parlamentare, Nicuşor Dan a precizat că este forate probabil să candideze la Camera Deputaţilor în Bucureşti şi că este posibil ca cinci - şase miniştri şi secretari de stat din actualul Guvern să se regăsească pe listele Uniunii, care vor fi finalizate luni.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO