1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

News

USR a depus la DNA plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea

Uniunea Salvaţi România a depus vineri o plângere penală la DNA împotriva preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, pentru abuz în serviciu, fals şi uz de fals, a anunţat deputatul Ionuţ Moşteanu, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

11 aug, 2017 | Agerpres

'Plângerea penală vizează infracţiunile de abuz în serviciu, fals şi uz de fals. Concret, domnul Liviu Dragnea a semnat o decizie şi a trimis-o la Monitorul Oficial, decizia de convocare a Camerei Deputaţilor, luni, fără a avea decizia Biroului permanent al Camerei. Biroul permanent a trebuit să se întâlnească abia marţi, la ora 11,00, însă chiar Liviu Dragnea a lipsit de la această convocare a Biroului permanent, dânsul şi ceilalţi colegi, aşa că şedinţa nu a avut cvorum şi, din punctul nostru de vedere, considerăm acest lucru un abuz în serviciu', a explicat Ionuţ Moşteanu.

Marţi, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache, care a preluat atribuţiile preşedintelui forului, Liviu Dragnea, a precizat că sesiunea extraordinară a fost convocată în urma unei consultări telefonice a secretarului general cu membrii Biroului permanent şi cu liderii de grup. Potrivit acestuia, au fost 'pentru' convocarea plenului deputaţii PSD, ALDE, PMP şi UDMR, adică nouă voturi, două împotrivă, ale celor de la PNL, iar trei nu s-au pronunţat. Pe baza acestei consultări telefonice, preşedintele Camerei Deputaţilor a convocat sesiune extraordinară, după cum a explicat Iordache.

Şedinţa Biroului permanent de marţi nu s-a ţinut din lipsă de cvorum. Sesiunea extraordinară a Camerei Deputaţilor s-a finalizat după şedinţa de plen.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO