V-aţi gândit la un colţar în living? Iată care sunt avantajele acestora

Astăzi vă vom spune de ce colțarele sunt piesa de mobilier perfectă. Pentru a face acest lucru, vom vorbi despre câteva dintre avantajele de a cumpăra acest tip de canapea. Gata?
Ion Dobreanu - joi, 23 iun. 2022, 14:48
V-aţi gândit la un colţar în living? Iată care sunt avantajele acestora

VALORIFICAȚI LA MAXIMUM SPAȚIUL

Colțarul este piesa de mobilier ideală pentru spațiile foarte mari și spațioase. Este o canapea care pretinde să fie în centrul atenției și oferă o atmosferă foarte elegantă și sofisticată. Dacă doriți să profitați la maximum de fiecare centimetru pătrat din sufrageria dvs., de spațiul „mort” de sub scări sau de colțul camerei, aceasta este canapeaua potrivită pentru dvs.

Pe de altă parte, pe lângă faptul că puteți profita la maxim de fiecare spațiu, o puteți folosi pentru a crea două spații cu atmosferă distinctă. Este foarte simplu, dacă aveți un living mare îl puteți folosi pentru a separa zona de televizor și divertisment de cea de luat masa. Va arăta minunat!

OFERĂ MAI MULTE LOCURI PE SCAUNE

Toți putem încăpea aici. Unul dintre principalele avantaje ale acestui tip de canapea este că oferă o mulțime de locuri pentru ca nimeni să nu rămână pe dinafară. Puteți alege colțare cu până la 7 locuri! Dacă aveți o familie numeroasă sau sunteți unul dintre cei care pun mereu casa la dispoziție la cinele cu prietenii, cu această canapea veți fi cea mai bună gazdă.

POSIBILITATEA DE A LE PERSONALIZA

Această canapea de tip colțar este, în general, un mobilier modular. Adică vă permite să o personalizați. De exemplu, puteți decide dacă doriți sau nu să adăugați un șezlong. De asemenea, puteți alege forma, deoarece există multe modele de canapele tip colțar, în formă de L, în formă de T sau chiar în formă de U. Depinde de dumneavoastră să alegeți modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Descopera gama de coltare extensibile pe Emag.

În ceea ce privește tapițeria, culorile și texturile pentru această canapea sunt la ordinea zilei. Puteți alege între piele, stofă sau catifea. O alegere dificilă, nu-i așa?

ÎI PUTEȚI SCHIMBA ASPECTUL!

Poate sunteți adepți fermi ai husei detașabile. Chiar dacă aveți o canapea tip colțar, asta nu înseamnă că nu-i puteți schimba aspectul oricând doriți, iar acest lucru este posibil datorită husei. Există multe modele și variante. Iar dacă aveți copii sau animale de companie în casă, husele vă vor ajuta să o păstrați în stare perfectă și o vor face mai ușor de curățat.

Un sfat, canapelele colțar sunt de obicei de dimensiuni mari. Acest lucru înseamnă că vor ocupa mult spațiu și pot supraîncărca vizual camera de zi. Compensați acest lucru cu un mobilier jos și „light”.

FOARTE PRACTICĂ

Dacă livingul dvs. nu are mult spațiu, o canapea colțar îi va da un efect de spațialitate, deoarece ajută la eliberarea spațiului. De asemenea, o puteți cumpăra cu spațiu de depozitare, deoarece vă va ajuta să vă păstrați casa ordonată.

În plus, o puteți amplasa oriunde, fie că este vorba de interior sau exterior, canapelele colțar se adaptează la toate mediile.

Deși în articol am vorbit și despre spații mari, în realitate canapelele de tip colțar sunt concepute pentru spații mici. Prin urmare, acest stil este foarte versatil, deoarece se adaptează de la un studio mic la o cameră de zi mare.

Colțare sau fotoliu extensibil gasesti chiar si online, pe Emag.

La fel ca orice alt tip de canapea, dacă este și extensibil, cu atât mai bine. Același lucru se aplică și în cazul colțarelor.

Colțarele extensibile se potrivesc spațiului

Unul dintre principalele avantaje ale colțarelor cu șezlong extensibil este că se adaptează perfect la spațiul de locuit. Nu contează dacă aveți o cameră de zi mare sau un spațiu mai mic. Colțarele extensibile pot fi adaptate la orice spațiu, deoarece scaunele pot fi pliate sub ele – sau pliate peste – fără nicio problemă.

În general, colțarele extensibile au, de obicei, mai multe zone de ședere împărțite, dintre care una este dedicată divanului. Cu toate acestea, ele pot fi găsite și cu două zone de ședere rezervate, astfel încât dimensiunile – chiar și atunci când sunt pliate – pot varia foarte mult între ele pentru fiecare canapea extensibilă, sporind astfel posibilitățile de utilizare a acestora în casele în care spațiul este limitat.

Colțare extensibile pentru dormit

Colțarele extensibile pot fi folosite și ca canapele extensibile pentru dormit. În general, acest tip de mobilier oferă posibilitatea de a extrage fiecare dintre scaunele de pe cadru, dublând spațiul inițial. În acest fel, veți obține o canapea mult mai mare – asemănătoare cu dimensiunea unui pat – care poate fi folosită pentru relaxare sau pentru dormit. Acest tip de canapea extensibilă este foarte utilă pentru oaspeții de peste noapte.

Te-ar mai putea interesa și
Numărul persoanelor care suferă de foame la nivel mondial a crescut în 2021 cu aproape 50 de milioane – raport ONU
Numărul persoanelor care suferă de foame la nivel mondial a crescut în 2021 cu aproape 50 de milioane – raport ONU
Numărul persoanelor afectate de foamete la nivel mondial a continuat să crească anul trecut, conform unor estimări ale ONU, informează DPA, relatează Agerpres....
Comisia Europeană a aprobat Acordul de parteneriat cu Bulgaria dedicat politicilor de coeziune, în valoare de 11 miliarde de euro
Comisia Europeană a aprobat Acordul de parteneriat cu Bulgaria dedicat politicilor de coeziune, în valoare de 11 miliarde ...
Comisia Europeană a anunţat miercuri că a aprobat Acordul de parteneriat cu Bulgaria, documentul care stabileşte o strategie ...
Electrica preia în totalitate proiectul parcului fotovoltaic „Vulturu”, din Vrancea
Electrica preia în totalitate proiectul parcului fotovoltaic „Vulturu”, din Vrancea
Compania Electrica a anunțat că preia în totalitate compania Green Energy Consultancy & Investments S.R.L., care dezvoltă ...
Temerile privind o posibilă recesiune trimit prețul petrolului Brent, de referință în Europa, sub 100 de dolari pe baril
Temerile privind o posibilă recesiune trimit prețul petrolului Brent, de referință în Europa, sub 100 de dolari pe baril
Pe fondul îngrijorărilor privind o posibilă recesiune, cotaţia barilului de ţiţei Brent, referinţa pentru piaţa petrolului ...