1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

News

Vacanţa de Paste şi 1 Mai în România, la preţuri de maximum 100 de euro

Pentru cei care vor să petreacă o scurtă vacanță de Paște sau de 1 Mai, unele pensiuni, dar și hoteluri, au pregătit pachete speciale sub 100 de euro/persoană.

05 apr, 2014 | ECONOMICA.net

Unde petreci vacanța de Paște

Trei nopți de cazare în cameră dublă la o vilă din Bran costă 445 de lei/persoană. În preț mai sunt incluse și toate mesele, dar și masa festivă de Paște. Detalii aici.

350 de lei/persoană costă trei nopți de cazare, cu demipensiune la o pensiune din Voineasa. Detalii aici.

Trei nopți de cazare în cameră dublă cu miv dejun la un hotel de trei stele din Sighișoara costă 79 euro/persoană. În preț sunt inculse prânzul și cine de Paște, cozonac, vin roșu și ouă înroșite, dar nu este inclusă taxa hotelieră. Mai multe detalii aici.

La Călimănești-Căciulata, trei nopți de cazare cu pensiune completă, cu cină festivă și acces gratuti la bazinul termal la un hotel de două stele costă 330 de lei/persoană. Pentru mai multe detalii, click aici.

242 de lei/persoană costă două nopți de cazare la un hotel de două stele din Cheia. În acest preț mai este inclus micul dejun specific în duminica Paștelui și dejunul tradițional. Nu este inclusă taxa de stațiune. Detalii aici.

Unde petreci vacanța de 1 Mai

Pentru trei nopți de cazare la un hotel de patru stele din Sinaia, trebuie să scoateți din buzunar 379 de lei/persoană. În acest preț este inclusă taxa hotelieră, cina românească din seara de 1 Mai, cu foc de tabără, țuică fiartă, vin fiert sau bere. În seara de 2 mai, clienții vor avea parte de o degustare de șase sortmente de vin cu un somelier. De asemenea, mai beneficiați și de acces a fitness, saună și jacuzzi. Mai multe detali, aici

191 de lei/persoană aveți de plătit pentru două nopți de cazare cu mic dejun al un hotel de două stele din stațiunea Durău, județul Neamț. Detalii aici.

Dacă vreți să petreceț 1 Mai în Bucovina, atunci puteți alege două nopți de cazare la pensiuna Lidana din Vama, în apropiere de Gura Humorului. Cazarea cu mic dejun costă 130 de lei/persoană. Detalii aici.

336 de lei/persoană costă trei nopți de cazare în cameră dublă, cu mic dejun, la un hotel de patru stele din Mamaia. Detalii aici. 

Pentru relaxare, puteți alege o mică vacanță la Băile 1 Mai. 89 de euro/persoană costă trei nopți de cazare de trei stele. În acest tarif este inclus micul dejun și un buget de 200 de lei/cameră/sejur, acces la bazinele cu apă termală și la piscina semiolimpică, acces la piscine, jacuzzi, saune, sala de fitness, două ședințe de gimnastică acvatică, dar și proceduri SPA, atât pentru doamne, cât și pentru domni. Pentru mai multe detalii, click aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO