1EUR = 4.8024 RON | Bucureşti 15 º

Finanţe şi bănci

Vacanţă în rate prin TUI TravelCenter şi TBI Bank pe baza unui singur apel video

TBI Bank a lansat în parteneriat cu TUI TravelCenter un produs online pentru finanțarea pachetelor de vacanță, prin intermediul soluțiilor de plată integrate în platforma eCommerce a TBI Credit, parte a TBI Bank, anunţă un comunicat al băncii. Finanţarea se realozează exclusiv online, iar dobânda este de 18% pe an. Creditul poate fi rambursate în 6-12 rate egale.

25 iun, 2019 | ECONOMICA.net

„Noul produs de finanțare 100% digital este parte a strategiei TBI de dezvoltare a serviciilor oferite pe segmentul de finanțare turistică, după lansarea de anul trecut a primului produs din portofoliul băncii pe această zonă", spune comunicatul.

Această metodă de plată are la bază un flux de finanțare online care permite identificarea clienților printr-un scurt apel video și semnarea electronică a documentelor. Tot acest proces durează circa 10 minute. Clienții pot alege să plătească pachetul de vacanță în rate egale - între 6 și 12 - și cu o rată fixă a dobânzii de 18% pe an.

„Planificarea vacanțelor trebuie să fie simplă și rapidă, fără a deveni o povară. Același lucru e valabil și când vine vorba despre plata vacanței. Noua soluție de finanțare permite acest lucru: este o metodă prietenoasă de plată, care le permite clienților să se bucure de cumpărături fără să simtă presiune pe buget", declară Kostas Tovil, Senior Vice President E-Commerce TBI Bank.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO