Vacanţe cu reduceri de până la 50% pot fi cumpărate începând de joi în cadrul Târgului de Turism al României

Vacanţe cu reduceri de până la 50% pot fi cumpărate, începând de joi, în cadrul celei de-a 38-a ediţii a Târgului de Turism al României (TTR).
Economica.net - joi, 16 nov. 2017, 07:42
Vacanţe cu reduceri de până la 50% pot fi cumpărate începând de joi în cadrul Târgului de Turism al României

În cadrul evenimentului, care se va desfăşura în perioada 16 – 19 noiembrie 2017, la Romexpo, cei peste 200 de participanţi vor promova cele mai avantajoase vacanţe de Crăciun şi Anul Nou, sejururi la schi, city-break-uri sau early booking pentru sejururi şi excursii în sezonul primăvară-vară 2018.

Gradul de internaţionalizare a Târgului de Turism al României este de 15%, 13 ţări promovându-şi la târg zonele şi obiectivele turistice atractive – Austria, Bulgaria, Cuba, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Palestina, Polonia, România, Spania, Emiratele Arabe Unite, Ucraina.

La eveniment se vor oferta atât destinaţii binecunoscute precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, cât şi destinaţii exotice – Mauritius, Maldive, Caraibe, Malta, Canare, Madagascar, Reunion, Singapore, Seychelles.

Cuba, Palestina şi Bulgaria vin cu oferte speciale pentru turişti şi călători, fiind ţări care au statutul de participanţi oficiali ai evenimentului.

Târgul de Turism al României este perioada în care vacanţele se ofertează la costuri foarte avantajoase faţă de alte perioade ale anului, atât în privinţa transporturilor, cât şi a cazărilor. Companiile şi agenţiile de transport au anunţat deja multe bonusuri, carduri de fidelitate şi aplicaţii web care să ofere publicului accesul la vacanţe potrivite scopului şi bugetului călătoriei fiecăruia.

De la târg nu lipsesc companiile care oferă produse şi servicii conexe turismului, acelea care asigură călătorilor confortul de care au nevoie pe parcursul oricărui tip de sejur sau excursie: servicii de închiriere transport rutier, asigurări de călătorie, soft-uri destinate facilitării relaţiilor dintre tur-operatori, agenţii şi clienţi.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi cu
Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Programul de vizitare al TTR este în zilele de 16 – 18 noiembrie, între orele 10:00 şi 18:00, iar pe 19 noiembrie între 10:00 şi 16:00. Preţul biletului de intrare este de 10 lei/zi, de gratuitate beneficiind copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate.

Te-ar mai putea interesa și
Dacia Sandero conduce clasamentul înmatriculărilor pe piața europeană după primele două luni din 2024
Dacia Sandero conduce clasamentul înmatriculărilor pe piața europeană după primele două luni din 2024
Raportul JATO Dynamics cu privire la înmatriculările de autoturisme din februarie confirmă o nouă victorie a modelului Dacia Sandero în fața unor concurenți ca Volkswagen Golf sau Toyota Yaris......
Ciolacu: Avem în plan ca până la sfârşitul anului să avem o aderare completă la Schengen
Ciolacu: Avem în plan ca până la sfârşitul anului să avem o aderare completă la Schengen
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Timişoara, la inaugurarea unui terminal al Aeroportului Internaţional, că ...
Metroul de Otopeni: Metrorex anunță restricții de circulație în Pasajul Băneasa pentru lucrări la M6
Metroul de Otopeni: Metrorex anunță restricții de circulație în Pasajul Băneasa pentru lucrări la M6
Metrorex informează că va fi restricționată circulația în Pasajul Băneasa pentru lucrări topografice la viitoarea ...
România va primi 6 miliarde de euro pentru a atenua impactul viitoarei taxe pe carbon în prețul gazelor și al carburanților auto. Ce trebuie să facă autoritățile ca să luăm banii
România va primi 6 miliarde de euro pentru a atenua impactul viitoarei taxe pe carbon în prețul gazelor și al carburanților ...
România va fi unul dintre cei mai mari beneficiari ai Fondului Social pentru Climă, ceea ce va crea o oportunitate semnificativă ...