1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

News

Vacanţe cu reduceri de până la 50% pot fi cumpărate începând de joi în cadrul Târgului de Turism al României

Vacanţe cu reduceri de până la 50% pot fi cumpărate, începând de joi, în cadrul celei de-a 38-a ediţii a Târgului de Turism al României (TTR).

16 noi, 2017 | Agerpres

În cadrul evenimentului, care se va desfăşura în perioada 16 - 19 noiembrie 2017, la Romexpo, cei peste 200 de participanţi vor promova cele mai avantajoase vacanţe de Crăciun şi Anul Nou, sejururi la schi, city-break-uri sau early booking pentru sejururi şi excursii în sezonul primăvară-vară 2018.

Gradul de internaţionalizare a Târgului de Turism al României este de 15%, 13 ţări promovându-şi la târg zonele şi obiectivele turistice atractive - Austria, Bulgaria, Cuba, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Palestina, Polonia, România, Spania, Emiratele Arabe Unite, Ucraina.

La eveniment se vor oferta atât destinaţii binecunoscute precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, cât şi destinaţii exotice - Mauritius, Maldive, Caraibe, Malta, Canare, Madagascar, Reunion, Singapore, Seychelles.

Cuba, Palestina şi Bulgaria vin cu oferte speciale pentru turişti şi călători, fiind ţări care au statutul de participanţi oficiali ai evenimentului.

Târgul de Turism al României este perioada în care vacanţele se ofertează la costuri foarte avantajoase faţă de alte perioade ale anului, atât în privinţa transporturilor, cât şi a cazărilor. Companiile şi agenţiile de transport au anunţat deja multe bonusuri, carduri de fidelitate şi aplicaţii web care să ofere publicului accesul la vacanţe potrivite scopului şi bugetului călătoriei fiecăruia.

De la târg nu lipsesc companiile care oferă produse şi servicii conexe turismului, acelea care asigură călătorilor confortul de care au nevoie pe parcursul oricărui tip de sejur sau excursie: servicii de închiriere transport rutier, asigurări de călătorie, soft-uri destinate facilitării relaţiilor dintre tur-operatori, agenţii şi clienţi.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi cu
Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Programul de vizitare al TTR este în zilele de 16 - 18 noiembrie, între orele 10:00 şi 18:00, iar pe 19 noiembrie între 10:00 şi 16:00. Preţul biletului de intrare este de 10 lei/zi, de gratuitate beneficiind copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO