1EUR = 4.8641 RON | Bucureşti 30 º

News

Valentin Mircea: Am solicitat premierului să fiu eliberat din funcţie

Valentin Mircea, şeful Corpului de control al premierului, spune că i-a solicitat lui Dacian Cioloş să fie eliberat din funcţie, odată cu reorganizarea instituţiei în Inspecţia Generală a Guvernului, dar nu mai târziu de finalul lunii octombrie, însă premierul l-a rugat să rămână până la finalizarea mandatului actualului Executiv.

26 sep, 2016 | Agerpres

'Încă de la începutul lunii septembrie am solicitat primului ministru ca, odată cu reorganizarea Corpului de Control al Primului Ministrului în Inspecţia Generală a Guvernului, dar nu mai târziu de finalul lunii octombrie, să fiu eliberat din funcţie, pentru a putea să mă ocup de proiectele profesionale şi academice amânate odată cu venirea la guvern, inclusiv un ciclu de studii post-doctorale în străinătate. Primul ministru m-a rugat să rămân însă în continuare, până la finalizarea mandatului actualului guvern', a scris Valentin Mircea, luni, pe pagina sa de Facebook.


Totodată, Valentin Mircea a precizat că proiectul de OUG privind înfiinţarea Inspecţiei Generale a Guvernului prevede ca la conducerea acestei noi structuri să se afle un funcţionar public, în vederea asigurării profesionalismului şi stabilităţii structurii de control a guvernului.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO