Valoarea muncii acum în România: farmaciştii şi muncitorii recrutaţi pe salarii similare, de circa 4.000 de lei net lunar

Farmaciştii sunt ofertaţi în această perioadă cu salarii cuprinse între circa 3.700 de lei şi 4.200 de lei net lunar, muncitorii calificaţi - cu 4.000 de lei pe lună, iar inginerii de drumuri cu salarii nete de 5.000 lei - 6.500 lei lunar, reiese din anunţurile de recrutare în care angajatorii au publicat oferta de angajare.
Ion Dobreanu - Dum, 31 oct. 2021, 22:14
Valoarea muncii acum în România: farmaciştii şi muncitorii recrutaţi pe salarii similare, de circa 4.000 de lei net lunar

Economica.net vă prezintă câteva dintre posturile vacante pentru care angajatorii au făcut publică oferta salarială în anunţurile de recrutare. Iată poziţiile disponibile şi salariile oferite de recrutori:

Farmacist, recrutat de o farmacie independentă pe salarii nete cuprinse între circa 3.700 de lei şi 4.200 de lei pe lună.

Candidatul selectat pe acest post va coordona activitatea operațională a personalului din farmacie, va gestiona stocurile de produse pentru a evita lipsa medicamentelor, suprastocurile, pentru a reduce termenele de valabilitate critice și produsele expirate, va supraveghea activitatea asistenților de farmacie.

Candidaţii sunt ofertaţi cu asigurare privată în reţeaua Regina Maria, cu tichete de masă şi prime trimestriale în funcţie de performanţă, reiese din anunţul de recrutare.

Muncitori plătiţi cu 4.000 de lei „în mâ.

O firmă specializată în finisaje interioare angajează muncitori calificați şi necalificați.

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 4.000 de lei net lunar, în funcţie de experienţă, le oferă cazare, masa, transport la muncă şi contract pe perioadă nedeterminată, se arată în anunţul de recrutare.

Tehnician construcţii lucrări civile, ofertat cu salarii nete cuprinse între 5.000 lei – 6.500 lei lunar şi bonus anual de productivitate.

Candidatul potrivit pentru acest post e inginer de drumuri, de lucrări civile sau arhitect, cunoaşte limba engleză şi, preferabil, şi spaniola. Ştie să lucreze în Excel şi Office şi e dispus să călătorească, potrivit anunţului de recrutare. Sunt avantajaţi la angajare cei care cunosc şi au experienţă în organizarea, coordonarea echipelor de fierari, muncitori specializaţi în cofraje, tunele.

Printre atribuţiile candidatului selectat pentru acest post se numără:

  • supravegherea, controlul, coordonarea şi executarea de lucrări civile, atât în ceea ce priveşte lucrările de linii, cât şi lucrările în subteran;
  • realizarea măsurătorilor şi certificarea lucrărilor lunare.

Mecanici şi electricieni pentru camioane, recrutaţi pe salarii nete cuprinse între 4.000 de lei şi 7.000 de lei în funcţie de cunoştinţele candidaţilor.

Candidaţii selectaţi pentru aceste posturi trebuie să aibă spirit de echipă, să respecte metodologia de lucru şi termenele stabilite. Aceştia vor efectua, împreună cu ceilalţi mecanici/electricieni din echipă, reparaţiile la camioanele repartizate de către coordonatorul de service, potrivit anunţului de recrutare.

Asistent de vânzări, ofertat cu salarii nete de 3.500 de lei pe lună.

O firmă românească care vinde articole din piele naturală şi material textil angajează asistent de vânzări pentru magazinul pe care compania îl va deschide într-un mall din Bucureşti.

Candidatul ales pentru acest post va avea printre responsabilităţi de la aprovizionarea cu marfă, asigurarea curăţeniei în magazin, la consilierea clienţilor şi încasarea contravalorii produselor vândute, conform anunţului de recrutare.

Te-ar mai putea interesa și
CE a aprobat alocarea a 1,4 miliarde de euro pentru proiecte energetice în România, bani din Fondul de Modernizare. Lista proiectelor și banii pentru fiecare
CE a aprobat alocarea a 1,4 miliarde de euro pentru proiecte energetice în România, bani din Fondul de Modernizare. Lista ...
Comisia Europeană a aprobat proiectele depuse de România spre finanțare prin Fondul de Modernizare, potrivit ministrului Energiei, Virgil Popescu. Este vorba despre parcurile fotovoltaice și......
Ionuţ Dumitru: Nu aş exclude ca în şedinţele următoare să vedem un pas chiar de 1% de creştere de dobânzi
Ionuţ Dumitru: Nu aş exclude ca în şedinţele următoare să vedem un pas chiar de 1% de creştere de dobânzi
Banca Naţională a României ar putea analiza o creştere a pasului de întărire a politicii monetare, iar în şedinţele ...
Marea Britanie introduce o taxă de 25% pe profiturile excesive ale companiilor din energie
Marea Britanie introduce o taxă de 25% pe profiturile excesive ale companiilor din energie
Guvernul britanic a anunţat joi o taxă de 25% pe profiturile excesive ale companiilor de petrol şi gaze, alături de un ...
Grindeanu: Tarom trebuie să ajungă la 90% personal navigant şi 10% personal suport, nu invers
Grindeanu: Tarom trebuie să ajungă la 90% personal navigant şi 10% personal suport, nu invers
Situaţia la TAROM nu este cea mai fericită, iar compania trebuie să continue planul de restructurare pe care l-a agreat ...