Valoarea muncii: meseriaşii angajaţi pe salarii de 3.200 de lei – 4.000 de lei „în mână”. Muncitorii, contabilii şi opticienii – cu 3.000 de lei

Meseriaşii sunt recrutaţi în această perioadă pe salarii cuprinse între 3.200 de lei şi 4.000 de lei net lunar, potrivit anunţurilor de recrutare consultate de ECONOMICA.NET. Bucătarii sunt ofertaţi cu salarii nete de până la 4.200 de lei net lunar, în timp ce contabilii cu studii superioare sunt angajaţi pe salarii nete de 3.000 de lei, iar inginerii în construcţii şi managerii de Resurse Umane - cu 3.500 de lei, arată o statistică a salariilor oferite acum de angajatori pe cel mai mare site de recrutare. 
Economica.net - Dum, 29 sept. 2019, 17:23
Valoarea muncii: meseriaşii angajaţi pe salarii de 3.200 de lei - 4.000 de lei

Cum e valorizată munca acum în România, potrivit anunţurilor de recrutare publicate pe eJobs, cel mai mare site de profil din ţară:

Meseriaşii sunt recrutaţi în această perioadă în fabrici de carne pe salarii de la 3.200 de lei la 4.000 de lei lunar „în mână”.

Producătorul de mezeluri Fox angajează pe postul de afumatorist carne. Compania ofertează candidaţii cu salarii de 3.300 de lei net lunar, prime de sărbători şi masă caldă asigurată gratuit.

  • Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit şcoala profesională, are cerificat de calificare de afumator carne sau carmangier, are minimum trei ani experienţă pe acest post, cunoaşte tehnologia preparării produselor din carne şi legislaţia sanitar-veterinară. De asemenea, dă dovadă de rezistenţă fizică, poate lucra sub presiune, are abilităţi de comunicare şi de organizare.

Fox angajează şi măcelari pe venituri cuprinse între 3.200 lei şi 4.000 de lei net lunar şi prime de sărbători.

  • Se califică pentru acest post oamenii care au minimum doi ani experienţă în tranşarea şi prelucrarea cărnii şi care sunt rezistenţi fizic. 

Bucătarii, plătiţi cu salarii de la 2.900 de lei net lunar la 4.200 de lei net lunar. 

O firmă de catering angajează bucătar cu cel puţin opt ani experienţă în domeniu pe salarii de 4.200 de lei net lunar.

O cantină cu circuit închis caută bucătari pe care-i ofertează cu salarii de la 2.900 de lei la 3.200 de lei net lunar şi ajutor de bucătar pe salarii cuprinse între 2.200 de lei şi 2.500 de lei net lunar.

Muncitorii, operatorii depozit şi şefii de schimb sunt angajaţi acum pe salarii de 3.000 de lei „în mână” lunar.

O firmă angajează la Cluj muncitori pentru izolaţii case pe salarii de 3.000 de lei net lunar. Orele suplimentare sunt plătite cu 175% peste tariful orar normal.

Importatorul de birotică şi papetărie Virtual Top angajează operator depozit pe salarii de 3.000 de lei net lunar. Candidatul potrivit pentru acest post e organizat, atent la detalii, serios şi responsabil.

Un producător alimentar angajează şefi de schimb care vor coordona producţia, pe salarii de 3.000 de lei net lunar, tichete de masă, prime de vacanţă. Se califică pentru acest post oameni care au absolvit studii medii, au experienţă în manipularea echipamentului industrial şi în coordonarea unei echipe. 

Contabilii cu studii superioare şi opticienii sunt ofertaţi tot cu salarii nete de 3.000 de lei lunar. 

Candidatul potrivit pentru postul de contabil are minimum doi ani experienţă pe un post similar, e ordonat, organizat şi riguros.

O optică medicală angajează opticieni pe salarii de 3.000 de lei net lunar.

  • Candidatul potrivit pentru acest are cel puţin studii medii, minimum trei ani experienţă de lucru într-o optică medicală şi are cunoştinţe elementare despre reparaţii şi montaj ochelari. Opticienii sunt ofertaţi cu salarii nete care încep de la 3.000 de lei lunar şi comision din vânzări. 

Manager HR, tehnician mentenanţă şi inginer în construcţii, angajaţi pe salarii de 3.500 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru postul de manager Resurse Umane are cel puţin studii medii, experienţă de lucru în Revisal, are certificat Inspector Resurse Umane şi cunoştinţe solide despre legislaţia muncii. 

O firmă caută tehnicieni cu experienţă în mentenanţa echipamentelor/sistemelor mecanice şi electrice, care au cunoştinţe de limba engleză. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii de 3.500 de lei net lunar, prime şi bonusuri. 

Postul de inginer pentru proiectarea şi ofertarea sistemelor de acoperişuri şi sisteme de mansarde e remunerat cu salarii de 3.500 de lei lei net lunar.

  • Angajatorii caută absolvenţi ai facultăţii de Construcţii, care au cunoştinţe de Autocad, perms auto şi, preferabil, care au lucrat în domeniu.
Te-ar mai putea interesa și
HAI Aluminium a ales compania Wiren pentru un portofoliu de proiecte ce însumează peste 10 MWp
HAI Aluminium a ales compania Wiren pentru un portofoliu de proiecte ce însumează peste 10 MWp
Pentru HAI Aluminium, parteneriatul cu Wiren reprezintă tranziția către un consum independent, din surse de energie sustenabilă. Nevoia de soluții eficiente a devenit iminentă pentru a putea......
Alfa Software din Cluj-Napoca a avut venituri cu 30,7% mai mari în 2023, de peste 3,6 mil. euro
Alfa Software din Cluj-Napoca a avut venituri cu 30,7% mai mari în 2023, de peste 3,6 mil. euro
Alfa Software, furnizor de sisteme informatice de business din Cluj-Napoca, a încheiat anul 2023 cu venituri cu 30,7% mai ...
Ahold Delhaize, proprietarul lanțului Mega Image, deschide la București un hub tech pentru toată Europa. Va angaja 250 de IT-iști, majoritatea români
Ahold Delhaize, proprietarul lanțului Mega Image, deschide la București un hub tech pentru toată Europa. Va angaja 250 ...
Retailerul olandezo-belgian Ahold Delhaize, care operează pe plan local lanțul Mega Image și care a cumpărat Profi Rom ...
Procedură de infringement pentru România din cauza întârzierilor în efectuarea plăţilor către farmaciile independente
Procedură de infringement pentru România din cauza întârzierilor în efectuarea plăţilor către farmaciile independente
Comisia Europeană a decis, miercuri, să demareze o procedură de infringement prin trimiterea unei scrisori de punere în ...