1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Este oficial: Capitalul social al Fondului Proprietatea a fost redus cu 677 de milioane de lei

Depozitarul Central, instituţia din Grupul Bursei de Valori Bucureşti (BVB) care derulează operaţiunile post tranzacţionare, a înregistrat astăzi diminuarea capitalului social al Fondului Proprietatea (FP)  până la 12.861 milioane de lei. Diminuarea este rezulatatul reducerii valorii nominale a acţiunilor şi parte a campaniei de transfer de valoare dinspre Fond spre acţionarii săi.

28 aug, 2014 | | ECONOMICA.net

Capitalul social al Fondului Proprietatea (FP) este oficial mai mic cu 677 de milioane de lei, ca urmare a înregistrării la Depozitarul Central a reducerii valorii nominale a acţiunilor cu 5% până la 0,95 lei / titlu. Capitalul social al FP este acum de 12.861.183.036,65 de lei, împărţit în peste 13.538 milioane de acţiuni.

Anterior, Autoritatea de Supravegher Financiară (ASF) eliberase certificatul de înregistrare a noilor caracteristici ale valoriulor mabiliare ale FP.

Reducerea capitalului social face parte din campania managerilor Fondului Proprietatea (FP) de la Franklin Templeton, de distribuţie a valorii FP către acţionari, sub presiunea fondurilor de investiţii de risc care controlează pachete semnificative de drepturi de vot.

Citeşte şi:
Cum va da FP acţionarilor 5% din capitalul său

şi

Acţionarii FP sunt ispitiţi cu o nouă reducere de capital social, după ce şi-au tăiat deja 677 mil. lei din el 
   

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO