Vânzările de articole pentru sporturile de iarnă în creştere

Cei care se bucura primii  de venirea zapezii  sunt intotdeauna iubitorii sporturilor de iarna. A venit si zapada atat de mult asteptata, partiile sunt excelente, gata sa-si primeasca vizitatorii. Echipamentul specific sporturilor de iarna este la mare cautare. 
Economica.net - lun, 03 feb. 2014, 11:41
Vânzările de articole pentru sporturile de iarnă în creştere

Pe Okazii.ro schiurile sunt cele mai cautate articole in aceasta perioada, rezultatele actuale inscriindu-se in tendinta ascendenta inregistrata in ultimii doi ani, cand cautarile au inregistrat cresteri de peste 100%. Preturile atractive pentru aceste produse au contribuit la sporirea numarului de tranzactii in sezonul de iarna

Situatii precum accidentul de pe partie al lui Michael Schumacher au sporit  preocuparea pentru echipamentele de siguranta. Aceasta tendinta observata in ultima perioada a dus la o cerere marita  pentru castile de schi.     

Costumele  de schi sunt cautate  nu doar pentru practicarea efectiva a sportului, ci si pentru protectie la intemperii, oferita chiar si in zilele obisnuite, in oras. 

Categoria cu cea mai spectaculoasa crestere a tranzactiilor din  sectiunea Sport  de pe Okazii.ro, in aceasta iarna (prin comparatie cu sezoanele precedente) o reprezinta  patinele. Pretul bun si rapiditatea livrarii reprezinta avantaje suplimentare pentru cumparatori.                                                                                                         

O sanie poate reprezenta in aceaste zile o mare bucurie facuta celor mici. Un pret bun ii poate ajuta pe parinti sa ia rapid decizia care sa asigure celor mici  bucuria unui sport de iarna. 

Daca echipamentul pentru sportul de iarna favorit a fost achizitionat, nu ne mai raman de ales decat gadgeturile cele mai potrivite pentru a ne insoti pe partie sau la patinoar. Echipa Okazii.ro are cateva sugestii pentru cei care vor sa practice sportul favorit in conditii excelente:

  • GoPro Full HD Hero 3 – o camera video performanta pentru filmarea cascadoriilor de pe partie;
  • ipod Nano – pentru a asculta in orice moment muzica preferata;
  • Beats SOLO HD – casti profesionale pentru sunet HD perfe

Okazii.ro iti pune la dispozitie mai multe modalitati prin care sa te asiguri ca inchei tranzactiile in cele mai bune conditii.

Pentru ca banii tai sa fie in siguranta, foloseste serviciul Garantia de Livrare, care este gratuit pentru cumparatori. Prin intermediul acestuia, Okazii.ro iti garanteaza ca iti vei recupera banii daca produsul pe care l-ai primit nu corespunde descrierii facute de vanzator.

In plus, poti alege sa inchei tranzactii cu vanzatorii verificati. Daca observi mentiunea “premium” in cazul acestora, stii ca este vorba despre vanzatori certificati de Okazii.ro, pentru un nivel inalt de profesionalism si seriozitate. De asemenea, sistemul de calificative acordate vanzatorilor te poate ajuta sa iti faci o idee foarte clara despre seriozitatea vanzatorului respectiv.

In cazul in care platesti produsele online cu cardul, banii ajung la vanzator doar daca ai primit exact produsul comandat. In caz contrar, ai cinci zile la dispozitiei in care poti returna produsul.

Cauta cele mai bune oferte si cumpara in siguranta pe Okazii.ro!

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...