1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 17 º

Finanţe şi bănci

Vasilescu, BNR: Iohannis a obosit, România a pierdut "bătălia cu lucrul bine făcut". Dacă vrem dezvoltare, trebuie să repornim bătălia

Preşedintele României a obosit de multă vreme să mai repete sloganul cu care a câştigat alegerile, pentru că bătălia cu lucrul bine făcut a fost pierdută, iar dacă vrem dezvoltare trebuie să repornim bătălia, susţine Adrian Vasilescu, consilier de strategie la Banca Naţională a României.

23 feb, 2017 | Agerpres

'Cantitativ am început să rezolvăm lucrurile şi avem creşterea asta de mare viteză, dar calitativ vedeţi că şi preşedintele României a obosit de multă vreme să mai repete sloganul cu care a câştigat alegerile, respectiv 'România lucrului bine făcut'. L-aţi mai auzit folosind această expresie? Nu, pentru că am pierdut bătălia pentru lucrul bine făcut. Dacă vrem dezvoltare, trebuie să repornim bătălia pentru lucrul bine făcut', a spus Vasilescu.

Acesta a precizat că în ultimele două luni au avut loc dezbateri juridice mai multe şi mai de calitate decât în ultimii 26 de ani.

'În 2017 s-a întâmplat un fenomen. Dacă urmărim dezbaterile pe teme juridice care au avut loc în România în aceste două luni, ianuarie şi februarie, cantitatea şi calitatea lor, o să vedem că toate dezbaterile juridice din ultimii 26 de ani sunt de departe surclasate de cantitatea de dezbateri juridice şi de calitatea celor din ultimele două luni. Anul acesta am început o bătălie şi oamenii din stradă, chiar dacă ei nu ştiau despre ce este vorba, nu aveau o bună reprezentare a legislaţiei din România, totuşi faptul că au cerut, până la urmă au apărut juriştii şi au vorbit', a mai arătat oficialul BNR.

Adrian Vasilescu participă la conferinţa 'Paradigma Creştere - Dezvoltare în România', eveniment organizat de Oxygen Events cu sprijinul Asociaţiei Analiştilor Financiar din România şi Asociaţia Română a Băncilor.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO