1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 24 º

News

Vasilescu: Dacă am fi dat pensiile înainte de Paşti, unii ar fi luat două pensii în aceeaşi perioadă, iar următoarea peste şapte săptămâni

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat miercuri că pensiile nu au fost virate înainte de Paşti pentru că ar fi însemnat ca unii pensionari să primească două pensii în aceeaşi perioadă, iar următorii bani să le intre după şapte săptămâni, scrie News.ro.

11 apr, 2018 | News.ro

„Pentru că până acum Paştele cădea cu două zile după ce se dădeau pensiile în mod normal. Acum, pensiile s-au plătit între 15-27. Dacă le-am fi plătit înainte de Paşte, ar fi însemnat ca unii să ia două pensii în aproximativ aceeaşi perioadă şi să mai primească următoarea pensie pe data de 27 mai, deci era foarte greu pentru un pensionar să reziste şapte săptămâni fără pensie”, a afirmat Olguţa Vasilescu.

Întrebată de ce nu au primit toţi bugetarii salariile înainte de Paşti, aceasta a spus: „La ministerele la care s-au cerut (salariile au intrat – n.r.). La ministerul meu, de exemplu, nu s-au dat pentru că nu au solicitat angajaţii. Au spus că vine şi data de 1 mai şi trebuie să aibă bani şi de 1 mai”.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO