1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 15 º

News

Veeam Software, companie de Cloud Data Management, venituri record in trimestrul doi al anului

Veeam Software, companie specializată în soluțiile de backup care furnizează Cloud Data Management, a anunțat o creștere a veniturilor recurente anuale (ARR) de 20% în al doilea trimestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut – acesta fiind cel mai bun trimestru II din istoria de 14 ani a companiei. Mai mult decât atât, Veeam a înregistrat cele mai bune rezultate pentru abonamente la produsul cu creșterea cea mai rapidă, Veeam Backup pentru Microsoft Office 365, cu o creștere a vânzărilor în al doilea trimestru al acestui an de 89% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut – și totodată, o creștere de 75% în total abonamente.

03 aug, 2020 | ECONOMICA.net

 “Creșterea continuă a companiei Veeam și succesul acesteia reprezintă o confirmare a viziunii și angajamentului nostru solid pentru inovație. Sunt mândru că Veeam România, o echipă construită de la zero în numai cinci ani, și care astăzi numără mai bine de 600 de angajați și-a adus contribuția prin parteneriate solide cu clienții, precum și prin colaborări continue cu partenerii noștri, pentru a livra soluții de Cloud Data Management pentru companii, indiferent de mărimea acestora și pentru a contribui la dezvoltarea rapidă a transformării digitale”, a spus Andrei Romanescu, Director General Veeam Software România.

 Un aspect major al trimestrului al doilea din acest an a fost reprezentat de VeeamON 2020, cel mai important eveniment online de gestionare a datelor din lume. Inițial planificat ca un eveniment fizic în Las Vegas, din cauza pandemiei de coronavirus, acesta s-a transformat într-un eveniment ce s-a desfășurat timp de două zile online.

Cu aproximativ 30.000 de participanți din 148 de țări, Veeam a oferit o experiență digitală interactivă pentru partenerii și clienții săi, având peste 40 de sesiuni, demonstrații și configurări avansate ale produselor Veeam, alături de ideile cheie ale directorilor Veeam și ale invitaților din industrie din partea IBM, Microsoft, NetApp, VMware, Pure Storage și IDC. Mai mult decât atât, pe lângă lansarea Veeam Availability Orchestrator (VAO) v3, Veeam a oferit o avanpremieră unică a produselor ce urmează a fi lansate pe piață, incluzând o primă previzualizare a Veeam Availability Suite v11, precum și a Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 v5.

“Pe fondul tranziției angajaților la noul mediu de lucru de acasă, protecția datelor și disponibilitatea acestora sunt acum mai importante ca niciodată”, a declarat Bill Largent, CEO Veeam. “Așa cum angajatorii trebuie să protejeze sănătatea, siguranța și bunăstarea angajaților, tot așa aceștia trebuie să implementeze planuri solide de continuitate a afacerilor și să protejeze cel mai important activ al companiei – datele. Pe parcursul celui de-al doilea trimestru al acestui an, Veeam a continuat să își accelereze planurile de creștere alături de ecosistemul nostru larg de parteneri și am menținut, de asemenea, principiul de a pune clientul pe primul loc. Eforturile noastre de inovație, împreună cu rezultatele recente ale companiei, vor face din 2020 un an istoric și semnificativ pentru Veeam și pentru partenerii noștri”, conchide Andrei Romanescu.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO