1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 15 º

News

Veniturile Airbnb au scăzut cu 67% în trimestrul 2 din cauza pandemiei de coronavirus

Veniturile companiei de închirieri de locuinţe pe termen scurt Airbnb au scăzut cu 67% în trimestrul al doileaa, din cauza numărului mic de călători în perioada pandemiei de coronavirus, dar planurile pentru listarea la bursă până la sfârşitul acestui an sunt încă valabile, potrivit unor persoane apropiate situaţiei, scrie Bloomberg, citat de News.ro.

13 aug, 2020 | ECONOMICA.net

Airbnb a obţinut venituri trimestriale în valoare de 335 de milioane de dolari, în declin accentual comparativ cu veniturile de pesgte 1 miliard de dolari obţinute în intervalul similar al anului trecut.

Pierderile înainte de dobânzi, taxe, depreciere şi amortizare se ridică la 400 de milioane de dolari.

Unele semne de redresare au apărut spre sfârşitul trimestrului, rezervările fiind în iunie cu 30% mai mici faţă de aceeaşi lună a anului anterior, comparativ cu un declin anualizat de 70% în luna mai, potrivit raportului financiar publicat miercuri.

Potrivit News.ro, Airbnb a refuzat să comenteze.

Planurile companiei de înscriere la bursă, una dintre cele mai aşteptate listări de acţiuni din acest an, survin într-o perioadă în care afacerile de închirieri de locuinţe sunt grav afectate de pandemia care a obligat milioane de oameni să îşi amâne călătoriile.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO