Veniturile nete oferite acum lucrătorilor din producţie şi logistică, între 2.900 de lei şi 4.000 de lei lunar

Postul de operator în industria auto e plătit cu venituri nete de la 2.900 de lei lunar, poziţia de operator linie ambalare - cu venituri de 4.000 de lei net lunar, iar lucrătorii în depozite - cu venituri nete de 3.700 de lei - 3.800 de lei net lunar, potrivit unei statistici Economica.net.
Ion Dobreanu - Dum, 29 ian. 2023, 13:49
Veniturile nete oferite acum lucrătorilor din producţie şi logistică, între 2.900 de lei şi 4.000 de lei lunar

Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă disponibile în această perioadă şi pachetele salariale oferite de angajatori.

Producătorul de tapiţerii auto Adient Automotive Ploieşti caută 50 de operatori cu sau fără experiență pentru atelierul de coasere – zona mașini de cusut.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit cel puţin gimnaziul, e dispus să lucreze în picioare şi în trei schimburi.
Candidaţii sunt ofertaţi cu venituri nete de la 2.900 de lei la circa 3.200 de lei lunar, sume care includ tichetele de masă şi bonus de performanţă. Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi prime cu diverse ocazii (de 8 Martie, Paşti, de rezultate şi loialitate), conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Fox Com Serv Distribution, unul dintre jucătorii mari din industria de procesare a cărnii, angajează operatori linie ambalat pe venituri de 4.000 de lei net lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit liceu, are cel puţin doi ani experienţă în industria alimentară sau de lucru pe maşini de ambalat, etichetat, are domiciliul în Bucureşti şi rezistent la temperaturi de 10-12 grade Celsius. Angajatorul ofertează candidaţii cu venituri nete lunare de 4.000 de lei, contract pe perioadă nedeterminată, prime de Paşti şi de Crăciun, masă caldă gratuit, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Dona. Logistica angajează lucrător depozit în Chitila pe venituri nete de 3.700 de lei lunar şi în Apahida pe venituri de 3.800 de lei net lunar.
Candidatul potrivit pentru postul din Chitila are studii medii, are experienţă în domeniul producţiei sau în depozite, e responsabil şi e dispus la efort mediu susţinut, precum şi la program de lucru în ture.

Dona. Logistica angajează stivuitorist la Apahida pe venituri de 4.000 de lei net lunar.
Se califică pentru acest post candidaţii care au studii medii, au experienţă în manipularea mărfurilor cu stivuitorul, precum şi autorizaţie ISCIR.

Angajatorul oferă candidaţilor selectaţi pentru aceste posturi contracte individuale de muncă pe perioadă nedeterminată, tichete de masă, decont transport, conform anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.
Dona. Logistica SA, parte a grupului Dona, asigură distribuția farmaceutică la nivel național către farmacii independente, spitale si farmaciile proprii.

Te-ar mai putea interesa și
Ferrari și HP anunță un parteneriat istoric pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1
Ferrari și HP anunță un parteneriat istoric pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1
Ferrari și HP Inc. au anunțat un parteneriat istoric, pe mai mulți ani pentru promovarea inovării sustenabile și pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1 Scuderia Ferrari,......
Fabricantul bulgar de armament VMZ Sopot a înregistrat venituri record în 2023
Fabricantul bulgar de armament VMZ Sopot a înregistrat venituri record în 2023
Producătorul de armament VMZ Sopot, companie deţinută de statul bulgar, a raportat venituri record de 828 de milioane ...
Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare cu inteligență artificială
Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare cu inteligență artificială
Samsung Electronics a prezentat miercuri seară o analiză detaliată a gamei sale de televizoare și soundbar-uri pentru ...
Distribuitorul de carburanți JT Grup Oil scoate la vânzare 10.000.000 de acțiuni ordinare noi, emise în urma unei operațiuni de majorare a capitalului social
Distribuitorul de carburanți JT Grup Oil scoate la vânzare 10.000.000 de acțiuni ordinare noi, emise în urma unei operațiuni ...
JT Grup Oil S.A., companie ce activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul celui mai nou terminal ...