1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti 21 º

News

Verde praz la Bursă. Investitorii așteaptă o recuperare a pierderilor de ieri. Câștigurile se mențin și după prânz - UPDATE

Indicele Dow Jones a închis ziua de ieri cu o pierdere de aproape 8%, una dintre cele mai mari din istorie, situație care a dus chiar la suspendarea temporară a tranzacțiilor. Bursa de la București a deschis azi pe verde intens, anticipând o recuperare a pierderilor de ieri din SUA.

10 mar, 2020 | | ECONOMICA.net

UPDATE 14.30: Bursa își continuă evoluția pozitivă stabilită de dimineață. Indicele BET crește cu 2,6%, iar SIF-urile cresc și cu peste 6%. Bursa de la București o copiază pe cea germană, care crește tot cu 2,6%. 

UPDATE 11.20: SIF1 se apropie de un câștig de 7%, avândcea mai mare creștere dintre SIF-uri. Petrom (SNP) afișează o creștere de 5%. Nuclearelectrica (SNN) crește și ea cu peste 5%, fiind a doua cea mai tranzacționată acțiune de la bursă. După cea a Băncii Transilvania (TLV), care crește cu peste 2%.

Cele mai tranzacționate acțiuni de la București au pierdut ieri în medie 8%, în ton cu bursele globale. Acţiunile europene au închis la cel mai scăzut nivel din ultimele opt luni, după ce declinul semnificativ al preţului la ţiţei a adâncit temerile că ar putea urma o recesiune globală după epidemia de coronavirus (Covid-19)

Astăzi, BVB urmărește din nou trendul burselor europene. A deschis optimist, cu creșteri care depășesc 4%, în așteptarea unei reveniri a burselor americane după prăbușirea de ieri.

Așa arăta topul celor mai tranzacționate acțiuni de la București la ora 11.00

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO