1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

News

Victor Armășelu preia conducerea diviziei de consumer în cadrul Samsung România

Samsung Electronics România anunță numirea lui Victor Armășelu în funcția de Director al Diviziei Consumer Electronics din cadrul companiei.

05 mar, 2014 | ECONOMICA.net

Până în prezent, Victor Armășelu (43 ani) a coordonat Departamentul de produse Audio-Video al Samsung Electronics România. În luna februarie, acesta a acceptat provocarea de a se ocupa de dezvoltarea Business Unit-ului Consumer Electronics, conducând acum activitatea Departamentelor Audio-Video, Aparatură Electrocasnică și IT. 

„Mă bucur să preiau conducerea Diviziei Consumer Electronics (CE) din Samsung Electronics, o componentă complexă și de o mare importanță strategică pentru afacerile noastre în România. În cadrul Business Unit-ului CE (vânzări și distribuție, product management, supply chain management) s-a constituit în timp o echipă dedicată și puternică de profesioniști, ceea ce a dus Samsung Electronics în poziția de lider al pieței de profil. Alături de echipa mea, vom promova mai departe tehnologiile, soluțiile și produsele Samsung, apreciate de majoritatea consumatorilor, pentru a răspunde pe deplin așteptărilor acestora și ale partenerilor noștri din piața de retail.”

Înainte de a se alătura echipei Samsung Electronics România, Victor Armășelu și-a dezvoltat expertiza în domeniile: vânzări și distribuție, key accounts management, trade marketing și managementul relațiilor cu clienții, ocupând cu succes funcții comerciale de top-management și antreprenoriat în diferite industrii:

-        Chemicals B2B – Manager Regional Loctite în cadrul Henkel România

-        Automotive – Director Corporate Sales la Importatorul Volvo Cars

-        FMGC – Director Vânzări, Director Trade Marketing, Vice-Președinte Vânzări, Distribuție și Trade Marketing în cadrul SABMiller (Ursus Breweries)

-        Antreprenoriat – Consultanță managerială 

Victor Armășelu este absolvent al Universității Maritime Constanța (inginerie electro-mecanică), deținător al unui E-MBA al Universității Kennesaw (Atlanta, SUA), certificat PMP de către Project Management Institute (Philadelphia, USA) și Lean Six Sigma de către IASSC (Phoenix, USA). 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO