Victor Ponta a ajuns la Guvern, după ce a anunţat că se va întâlni cu mai mulţi parlamentari

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a ajuns sâmbătă, la 11.45, la Palatul Victoria, unde se află mai mulţi consilieri ai premierului Sorin Grindeanu, scrie Mediafax.
Economica.net - sâm, 17 iun. 2017, 09:37
Victor Ponta a ajuns la Guvern, după ce a anunţat că se va întâlni cu mai mulţi parlamentari

Victor Ponta va avea, potrivit declaraţiilor sale de vineri seara, discuţii cu mai mulţi parlamentari şi lideri politici.

Premierul Sorin Grindeanu se află la Timişoara, unde participă la şedinţa organizaţiei PSD, urmând să se reîntoarcă în Bucureşti în cursul serii, scrie Mediafax. 

Fostul premier Victor Ponta a fost numit, vineri, în funcţia de şef al Secretariatului General al Guvernului.Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial, după ce au apărut informaţii potrivit cărora Mihai Busuioc, şef al Secretariatului General al Guvernului, a refuzat să contrasemneze decizia lui Sorin Grindeanu de a-l elibera din funcţie.

Secretarul General al Guvernului, Victor Ponta, a spus, vineri seara, într-o primă declaraţie de presă în această calitate, că, dacă va fi dat afară din partid, atunci PSD exclude în două zile consecutive cei doi premieri la solicitarea lui Liviu Dragnea – „venit de la Partidul Democrat”.

PSD a decis să depună moţiune de cenzură la adresa Guvernului Grindeanu, care va fi citită duminică în plenul Parlamentului, la ora 16.30, a anunţat, vineri seara, Mihai Fifor, liderul Grupului PSD din Senat.
„Am decis să convocăm colegii parlamentari pentru duminică, ora 16.30, în plenul Parlamentului, unde se va citi moţiunea de cenzură. Programul este: 15.00 şedinţe grup PSD-ALDE, 16.00 – şedinţa Birourilor Permanente Reunite, la 16.30 va citită moţiunea de cenzură citită. Nu putem să aşteptăm, asistăm impasibili la ce se întâmplă, e normal ca Parlamentul să reaţioneze, să repunem în ordinea normală a lucrurilor. E un mod ilegal, neconstituţional de acaparare a puterii guvernamentale. Citim moţiunea de cenzură duminică, în termen cel mai scurt”, a declarat Mihai Fifor, liderul Grupului PSD din Senat.

 

Te-ar mai putea interesa și
Burduja: România are cel mai mic preţ din regiune la energie electrică
Burduja: România are cel mai mic preţ din regiune la energie electrică
România are un preţ la energie electrică cel mai mic din regiune, fiind un efect al investiţiilor în "energie verde, în regenerabile", a declarat ministrul Energiei, Sebastian Burduja....
Unii producători auto germani sunt afectaţi de prăbuşirea podului din Baltimore
Unii producători auto germani sunt afectaţi de prăbuşirea podului din Baltimore
Prăbuşirea podului Francis Scott Key din Baltimore are efecte diferite asupra producătorilor de automobile din Germania, ...
Aderare parțială Schengen – Despescu, MAI: Pasagerii nu au nicio obligaţie suplimentară, acestea sunt exclusiv în sarcina autorităţilor
Aderare parțială Schengen – Despescu, MAI: Pasagerii nu au nicio obligaţie suplimentară, acestea sunt exclusiv ...
Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a afirmat, joi, că, începând cu ziua de duminică, ...
Grecia: Băncile se pregătesc să plătească acţionarilor dividende pentru prima dată din 2008
Grecia: Băncile se pregătesc să plătească acţionarilor dividende pentru prima dată din 2008
Banca Centrală Europeană va permite băncilor elene să-şi recompenseze acţionarii pentru prima dată din 2008, după ...