1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Extern

Victor Ponta la Chişinău: România are creştere economică şi poate investi în Republica Moldova

România, având acum o creştere economică, poate să meargă mai departe şi să investească în Republica Moldova, însă este important să existe un control la Chişinău, ca banii să ajungă în proiectele planificate, a declarat premierul Victor Ponta într-un interviu pentru Radio Moldova, transmite marţi agenţia IPN, preluată de Agerpres.

25 aug, 2015 | Agerpres

Şeful Guvernului de la Bucureşti a subliniat că, în cadrul vizitei pe care urmează să o efectueze la Chişinău pe 27 august, când Republica Moldova marchează Ziua Independenţei, va discuta acest subiect cu omologul său moldovean Valeriu Streleţ.

Victor Ponta a declarat totodată că este bucuros pentru faptul că în ultimii 2-3 ani s-a trecut la fapte concrete în relaţiile dintre România şi Republica Moldova, menţionând construcţia gazoductului Iaşi-Ungheni, renovarea grădiniţelor, donaţia de microbuze.

În acelaşi timp, premierul Victor Ponta a afirmat că nu întâmplător România a ajuns principalul partener comercial al Republicii Moldova, adăugând însă că ''mai sunt multe de făcut pe partea de infrastructură, pe partea de reforme''.

Premierul Ponta a dat asigurări că România va continua să sprijine Republica Moldova în procesul de modernizare şi de reformare.

''Voi spune la Chişinău că tot ce poate face România pentru a ajuta Moldova în momentele complicate va face. Nu v-am lăsat la greu şi nici nu se pune problema să vă lăsăm'', a ţinut să sublinieze Victor Ponta în interviul pentru Radio Moldova, potrivit agenţiei citate.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO