Victoria Beckham îşi va deschide primul magazin de îmbrăcăminte, în Londra

Victoria Beckham, fosta membră a trupei Spice Girls, care, în ultimii ani, şi-a construit o carieră ca designer de modă, a confirmat deschiderea primului ei magazin londonez, pe Dover Street, eveniment ce va avea loc la toamnă.
Economica.net - vin, 17 ian. 2014, 16:32
Victoria Beckham îşi va deschide primul magazin de îmbrăcăminte, în Londra

„Cred că acum este momentul, deoarece îmi cunosc clienţii. Va fi prima oară când oamenii vor putea să vadă brandul prin ochii mei (…). Există galerii grozave în zonă. Dover Street Market este situată chiar vizavi, ceea ce nu e rău deloc”, a declarat Victoria Beckham pentru site-ul WWD, potrivit femalefirst.co.uk.

Magazinul va ocupa o clădire de trei etaje, pe strada Dover 36, şi va avea o suprafaţă de peste 2.000 de metri pătraţi. De renovarea clădirii se va ocupa arhitecta Farshid Moussavi, care a lucrat la proiectarea parcului olimpic de la Londra, pentru Jocurile Olimpice din 2012.

„Farshid este o femeie care adoră moda. Are o privire conceptuală care îmi place. Vrem să realizăm ceva diferit, fără să fie foarte complicat”, a spus Victoria Beckham.

Fosta „Posh” a dezvăluit că în magazin vor fi disponibile spre vânzare toate colecţiile sale, de blugi, accesorii şi ochelari.

Totodată, designerul britanic a afirmat că intenţionează să îşi extindă afacerile şi la New York, unde a deschis deja un nou birou.

„Îmi iau afacerea în serios (…) Pentru a ajunge la următorul nivel, am nevoie de o echipă la faţa locului, care să trăiască şi să respire tot ce se întâmplă în America”, a adăugat Victoria Beckham.

Victoria Beckham, în vârstă de 39 de ani, s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii.

Victoria s-a căsătorit cu David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Te-ar mai putea interesa și
Criză Ungaria- Volatilitatea forintului face mai atractivă moneda euro pentru investitorii germani din Ungaria
Criză Ungaria- Volatilitatea forintului face mai atractivă moneda euro pentru investitorii germani din Ungaria
Volatilitatea forintului ungar a crescut sprijinul pentru introducerea monedei euro în rândul investitorilor germani din Ungaria, până la cel mai ridicat nivel din ultimii 13 ani, potrivit......
Anunţ despre când vor ajunge pensiile de Paşte. Şeful Poştei: Până de sărbători putem livra pensiile. Depinde când ne intră banii în conturi
Anunţ despre când vor ajunge pensiile de Paşte. Şeful Poştei: Până de sărbători putem livra pensiile. Depinde când ...
Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale, dar procesul depinde de data la care compania ...
UE pune lupa, din nou, pe China. Autorităţile europene încep o anchetă privind piaţa chineză a dispozitivelor medicale
UE pune lupa, din nou, pe China. Autorităţile europene încep o anchetă privind piaţa chineză a dispozitivelor medicale
Uniunea Europeană a deschis miercuri o anchetă privind piaţa publică chineză a dispozitivelor medicale, suspectând ...
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală se aşteaptă la o creştere a investiţiilor. În România, se temperează activitatea în piaţa de birouri – studiu
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală se aşteaptă la o creştere a investiţiilor. În România, ...
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală (49%) estimează că investiţiile în domeniu vor creşte în ...