1EUR = 4.8423 RON | Bucureşti 26 º

News

Videanu, Cocoş şi Bica, trimişi în judecată în dosarul retrocedărilor

Adriean Videanu, Dorin Cocoş şi lina Bica au fost trimişi în judecată în dosarul retrocedărilor, informează ROMÂNIA TV

26 feb, 2015 | RomaniaTV.net

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP a fost trimis de DNA la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, fosta șefă a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocoș și fiul acestuia, Alin Cocoș, se numără printre cei care au fost trimişi în jduecată în acest dosar, informează ROMÂNIA TV.

În același dosar a fost deferit justiției și Ionuț Florentin Mihăilescu, fost consilier al Alinei Bica.

Procesul se va judeca la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel privind despăgubirea ilegală de la ANRP a fost finalizat. Săptămâna trecută au avut loc ultimele audieri la DNA, la care au fost chemaţi Gheorghe Stelian şi Alin Cocoş,

Omul de afaceri Dorin Cocoş a fost dus, şi el, săptămâna trecută din arest, la DNA pentru a fi audiat în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP.

În acelaşi dosar, la DNA a fost audiat marţi şi Dorin Bica, soţul fostului şef al DIICOT Alina Bica.

În al doilea dosar al Alinei Bica, omul de afaceri Dorin Cocoş este urmărit penal pentru trafic de influenţă şi dare de mită, iar fiul său Alin Cocoş este cercetat pentru dare de mită şi trafic de influenţă, pentru că ar fi intervenit la comisia din ANRP din care făcea parte şi Alina Bica pentru ca omul de afaceri Gheorghe Stelian să primească, în 2011, despăgubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO