1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 9 º

Extern

Viktor Orban: Uniunea Europeană nu este la Bruxelles. Este la Berlin, Budapesta, Praga şi Bucureşti

Premierul naţionalist de dreapta Viktor Orban a promis că va lupta pentru Ungaria, duminică, după ce a votat la alegerile parlamentare, la care partidul său, Fidesz, este favorit, relatează Reuters, potrivit News.ro. 

08 apr, 2018 | News.ro

“Acum voi merge să mobilizez votanţii… Le cer tuturor să ia parte la alegeri”, a spus el după ce a votat la Budapesta.

Întrebat de jurnalişti dacă luptă împotriva Uniunii Europene, Orban a răspuns: "Uniunea Europeană nu este la Bruxelles. Uniunea Europeană este la Berlin, la Budapesta, la Praga şi la Bucureşti”, scrie News.ro.

Orban a precizat că va apăra interesele Ungariei şi că ţara sa este un membru loial al organizaţiilor internaţionale: “Ne iubim ţara şi luptăm pentru ţara noastră”

Potrivit MTI, până la ora 11.00, prezenţa la vot a fost de 29,93%, mai mare decât la precedentele două alegeri. În 2010, prezenţa până la ora 11.00 a fost de 24,78%, iar în 2014 de 23,23%.

Viktor Orban, care în campanie s-a arătat ca un salvator al culturii creştine împotriva migraţiei musulmanilor în Europa, este favorit pentru un al treilea mandat în alegerile parlamentare de duminică, după ce a înregistrat două victorii răsunătoare în 2010 şi 2014.

Citeşte integral ştirea pe News.ro la acest link. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO