1EUR = 4.7305 RON | Bucureşti 35 º

Extern

Viktor Orban: Uniunea Europeană nu este la Bruxelles. Este la Berlin, Budapesta, Praga şi Bucureşti

Premierul naţionalist de dreapta Viktor Orban a promis că va lupta pentru Ungaria, duminică, după ce a votat la alegerile parlamentare, la care partidul său, Fidesz, este favorit, relatează Reuters, potrivit News.ro. 

08 apr, 2018 | News.ro

“Acum voi merge să mobilizez votanţii… Le cer tuturor să ia parte la alegeri”, a spus el după ce a votat la Budapesta.

Întrebat de jurnalişti dacă luptă împotriva Uniunii Europene, Orban a răspuns: "Uniunea Europeană nu este la Bruxelles. Uniunea Europeană este la Berlin, la Budapesta, la Praga şi la Bucureşti”, scrie News.ro.

Orban a precizat că va apăra interesele Ungariei şi că ţara sa este un membru loial al organizaţiilor internaţionale: “Ne iubim ţara şi luptăm pentru ţara noastră”

Potrivit MTI, până la ora 11.00, prezenţa la vot a fost de 29,93%, mai mare decât la precedentele două alegeri. În 2010, prezenţa până la ora 11.00 a fost de 24,78%, iar în 2014 de 23,23%.

Viktor Orban, care în campanie s-a arătat ca un salvator al culturii creştine împotriva migraţiei musulmanilor în Europa, este favorit pentru un al treilea mandat în alegerile parlamentare de duminică, după ce a înregistrat două victorii răsunătoare în 2010 şi 2014.

Citeşte integral ştirea pe News.ro la acest link. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO