1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 11 º

News

Vine Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Cea de-a 19-a ediție a evenimentului va arăta tuturor devoratorilor că, oricât de reușite au fost Nopțile anterioare, există întotdeauna loc de mai bine, mai mult, mai captivant și mai interactiv, la toate capitolele, scrie PR-ul evenimentului.

31 oct, 2014 | ECONOMICA.net

Noaptea Devoratorilor de Publicitate are acum un site nou-nouț, www.devoratori.ro, dezvoltat în html5 și creat special pentru a fi accesat în condițiile optime de pe dispozitivele mobile. Agenția Republika este responsabilă pentru noua față a site-ului, care surprinde digital conceptul evenimentului de anul acesta cu o "altfel" de perspectivă asupra curățeniei generale.

Pe lângă conceptul inedit și original al celor 7 ore de program, show-urile muzicale incendiare și dezbaterile pătimașe, devoratorilor li se mai pregătește ceva. Mai exact, o interactivitate deplină a participanților cu toți partenerii evenimentului!

Comunicarea în timp real cu publicul va fi asigurată de Free Wifi by AnyMedia Group, susținători ai Nopții Devoratorilor de Publicitate de anul acesta. Participanților li se va asigura pe toată durata evenimentului accesul la routere Wi-Fi și instiințări prin SMS care anunță momentele cheie ale ediției. Nicio pauză nu va trece pentru devoratori fără o alertă pe telefon despre începutul următoarei proiecții!

Evenimentul e pe 7 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO