1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

After Business

Biblioteca din metrou: Cum să citeşti gratis cărţi de pe telefon sau tabletă

Vodafone România, cel de-al doilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, în colaborare cu Editura Humanitas, lansează prima bibliotecă digitală din România aici, iar pasionaţii de lectură vor putea descărca gratuit fascicule din cărtile preferate direct pe telefonul mobil sau pe tableta, indiferent de reţeaua de telefonie mobilă pe care o folosesc. 

21 aug, 2012 | ECONOMICA.net

Odată ajunsi în "Biblioteca digitală Vodafone" de la staţia de metrou Piaţa Victoriei, tot ce trebuie să facă pasionaţii de carte este să scaneze QR code-ul disponibil pe cotorul cărtii preferate, aflate pe unul dintre “rafturile” bibliotecii. Utilizatorii vor fi, astfel, direcţionaţi către un site pe mobil  de unde vor putea descărca, gratuit, un fascicul din fiecare carte, în format pdf, epub sau audio. Traficul în cadrul site-ului pe mobil este gratuit până la 31 octombrie, pentru clienţii Vodafone România.

Biblioteca digitală dispune în total de 49 de titluri de cărti şi de 10 cărţi audio. Un singur titlu este disponibil pentru descărcare gratuită pe telefonul lor mobil sau pe tabletă, în varianta integrală - e-book-ul Mateiu I. Caragiale – “Sub pecetea tainei”.  În cazul în care utilizatorii vor dori să achizitioneze orice alt titlu din “Biblioteca digitală Vodafone”, în varianta integrală, format e-book, aceştia vor fi redirecţionaţi către website-ul editurii Humanitas, de unde vor putea cumpăra online titlul respectiv. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO