1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Vodafone majorează preţul pentru abonaţi ca urmare a creşterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicaţii

Vodafone România va majora, începând cu luna mai, preţul pentru abonaţi ca urmare a creşterii costurilor legate de operaţiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicaţii, conform unei notificări transmise marţi de companie către clienţi.

02 apr, 2019 | ECONOMICA.net

Redăm mai jos mesajul integral prin care Vodafone şi-a anunţat clienţii despre majorarea preţurilor:

"În contextul creşterii majorităţii costurilor legate de operaţiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicaţii, începând cu 6 mai 2019 preţul pachetului de servicii aferent acestui numar creste cu 0.92 euro, TVA inclus. Dacă nu eşti de acord cu modificarea, poţi denunţa unilateral contractul de servicii în 30 de zile de la primirea acestei notificări, fără plata vreunor penalităţi sau despăgubiri, prin scrisoare cu confirmare de primire trimisă către Vodafone, Strada Barbu Vacarescu 201, Bucuresti 020276. Dacă ai achiziţionat un telefon în rate, tranşele lunare neplătite aferente acestuia devin scadente la ultima factura emisă".

Anunţul vine după ce grupul Telekom România a anunţat că majorează începând cu data de 15 aprilie preţurile pentru serviciile fixe şi mobile pentru a face faţă creşterii costurilor, a doua mutare în această direcţie din industrie după cea a grupului RCS&RDS.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO