1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 1 º

Companii

Vodafone România a încheiat primul trimestru cu venituri totale de 905 milioane de euro

Vodafone România a încheiat primul trimestru cu venituri totale de 905 milioane de euro. Ca urmare a finalizării procesului de achiziție a UPC România în data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest an includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România.

12 mai, 2020 | ECONOMICA.net

De la achiziția UPC, baza consolidată de clienți cu servicii fixe broadband a crescut cu 18.000, atingând o valoare de 702.000 de clienți.

Valoarea ARPU mobil a fost de 5,1 euro în anul fiscal încheiat la 31 martie 2020, înregistrând o scădere de 0,2% față de anul trecut.

„Anul financiar trecut a fost foarte dinamic pentru noi și am avut numeroase realizări importante care includ, printre altele, lansarea primei rețele 5G din țară și extinderea pe piața IoT pentru a permite clienților noștri business să devină și mai performanți pe o piață competitivă. Am continuat cu o altă realizare semnificativă, nu numai pentru noi, ci și pentru întreaga societate digitală din România – achiziția UPC. Am lansat prima ofertă comercială convergentă la începutul lunii septembrie 2019 și am finalizat extrem de rapid procesul de fuziune în doar câteva luni. La sfârșitul acestui an financiar, ne-am adaptat strategia și modul de lucru pentru a face față acestei crize sanitare și sociale fără precedent”, spune Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO