Vodafone România a obţinut venituri din servicii de peste 190 de milioane de euro în al doilea trimestru

Vodafone România a obţinut venituri din servicii de 190,9 milioane de euro în al doilea trimestru al anului, în uşoară creştere faţă de 2020. Baza de clienţi a Vodafone România a atins valoarea de 11,2 milioane de clienţi la 30 iunie 2021.
Lidia Neagu - vin, 23 iul. 2021, 10:46
Vodafone România a obţinut venituri din servicii de peste 190 de milioane de euro în al doilea trimestru

„Vodafone România a înregistrat performanţe bune, în ciuda contextului dificil din trimestrul încheiat la 30 iunie 2021. Veniturile din servicii se află la valoarea de 190,9 milioane de euro şi continuă să fie stabile pe evoluţia trimestrială”, se arată într-un comunicat al companiei.

„Vom continua să ne consolidăm poziţia de lider în inovaţie şi reţele excelente de comunicaţii electronice pentru a oferi tuturor clienţilor şi partenerilor cea mai bună experienţă de utilizare şi servicii complet convergente. În acelaşi timp, ne vom concentra pe extinderea contribuţiei noastre la eforturile de digitalizare ale României. Beneficiile digitale pot fi exploatate în întregime doar prin intermediul accesului la infrastructura potrivită, alături de conexiuni rapide şi fiabile. Reducerea decalajului digital va fi o prioritate importantă pentru noi şi va trebui să lucrăm împreună pentru a ne asigura de faptul că toată lumea este conectată şi că nimeni nu este lăsat în urmă. De asemenea, este misiunea noastră să conectăm pentru un viitor mai bun prin facilitarea accesului la educaţie în zonele defavorizate. Am încredere că, împreună cu echipa de profesionişti a Vodafone România, vom dezvolta proiecte semnificative care vor avea un impact pozitiv pentru aceste domenii şi, în cele din urmă, pentru întreaga societate românească”, a declarat Achilleas Kanaris, directorul general al Vodafone România.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile şi fixe în Europa şi cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 50 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăţi mobile şi servicii financiare. Operează reţele mobile şi fixe în 21 de ţări şi 49 de reţele mobile partenere.

La 30 iunie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, mai mult de 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienţi ai serviciilor TV şi mai mult de 130 milioane de dispozitive IoT conectate.

Te-ar mai putea interesa și
Ordonanța City Insurance a fost publicată în Monitorul Oficial. Păgubiții vor putea să-și recupereze banii înainte de declararea oficială a falimentului
Ordonanța City Insurance a fost publicată în Monitorul Oficial. Păgubiții vor putea să-și recupereze banii înainte ...
Vineri a fost publicată în Monitorul Oficial Ordonanța de urgență pentru modificarea și completarea Legii nr. 213/2015 privind Fondul de Garantare a Asiguraților, dată de Guvernul Cîțu......
Washingtonul a ridicat în scop umanitar o parte din sancțiunile impuse împotriva regimului taliban din Afganistan
Washingtonul a ridicat în scop umanitar o parte din sancțiunile impuse împotriva regimului taliban din Afganistan
Statele Unite au acordat talibanilor, care au preluat puterea în această vară în Afganistan, două scutiri de la sancţiunile ...
Meng Wanzhou, directoarea financiară a Huawei, a fost eliberată după trei ani de arest în Canada
Meng Wanzhou, directoarea financiară a Huawei, a fost eliberată după trei ani de arest în Canada
Meng Wanzhou, directoarea financiară a gigantului chinez al telecomunicaţiilor Huawei, acuzată de fraudă bancară, a ...
În Olanda au fost ridicate restricțiile. Oamenii pot merge la restaurant sau spectacole, dacă prezintă un „permis de coronavirus”
În Olanda au fost ridicate restricțiile. Oamenii pot merge la restaurant sau spectacole, dacă prezintă un „permis ...
Olandezii care vor să meargă la restaurant, evenimente sportive sau spectacole vor fi nevoiţi, de sâmbătă, să prezinte ...