1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Vodafone România a raportat venituri totale consolidate de 232 milioane de euro în T3, în scădere uşoară. Raportul înclude şi rezultatele UPC

Vodafone România a raportat marți venituri totale consolidate cu valoarea de 232 milioane de euro în trimestrul încheiat la 30 septembrie 2019, cu o scădere de 0,1% în bază organică în comparație cu perioada similară a anului trecut, în timp ce baza totală de clienți este de 11 milioane.

12 noi, 2019 | | ECONOMICA.net

Ca urmare a finalizării procesului de achiziție a UPC România în date de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România pentru lunile august și septembrie 2019.

Valoarea ARPU mobil a fost de 5,3 euro în trimestrul încheiat la 30 septembrie 2019.

„A fost un trimestru foarte dinamic atât pentru noi, cât și pentru piața de telecomunicații din România. La nivel de industrie, am remarcat un interes în creștere privind digitalizarea societății. Pentru Vodafone România, ultimele luni au fost marcate de multe activități cu rezultate extraordinare, întrucât am pornit într-o nouă călătorie alături de colegii noștri din UPC. Am început deja să lucrăm împreună și ne-am străduit să oferim cât mai repede beneficii clienților Vodafone și UPC. Astfel, în doar câteva săptămâni, am reușit să lansăm primele oferte comune de mobil și fix, furnizând beneficii variate tuturor clienților noștri. Această tranzacție este foarte importantă pentru noi, deoarece ne permite să continuăm să facem lucrurile la care ne pricepem cel mai bine, mai precis să inovăm și să oferim cele mai bune produse și servicii clienților noștri", spune Murielle Lorilloux, CEO Vodafone și UPC România.

Ea a mai spus că operatorul va continua să se dezvolte "pe baza potențialului extins", şi să pună accentul pe oportunitățile de convergență de care dispune, prin îmbinarea celor mai bune elemente ale Vodafone și UPC.

De asemenea, Vodafone și-a îndreptat în această perioadă investițiile în performanța rețelei pentru a-și menține superioritatea privind acest aspect.

"Mai mult decât atât, am lansat tehnologii mobile de ultimă generație, fiind, din nou, primul operator din România, și printre primii din întreaga lume, care să furnizeze servicii comerciale 5G, disponibile în acest moment în câteva județe din țară încă din luna mai 2019. Avem multe planuri pentru următoarea perioadă. Suntem gata să aducem și mai multă inovație și tehnologii avansate pe piața locală, având ca scop principal să contribuim la digitalizarea României", a mai spus CEO-ul.

Vodafone Group are divizii în 24 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 30 septembrie 2019, Vodafone Group avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 22 milioane de clienţi ai serviciilor TV, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO