Volkmar Denner este noul CEO al grupului Bosch

Volkmar Denner va prelua preşedinţia Consiliului de administraţie al grupului Bosch din 1 iulie. El îl va înlocui în această funcţie pe Franz Fehrenbach.
Cristina Şomănescu - mar, 03 apr. 2012, 08:49
Volkmar Denner este noul CEO al grupului Bosch

Franz Fehrenbach este membru al Consiliului de administraţie al companiei Bosch din 1999 şi preşedintele acestuia din 2003.
El se va retrage din Consiliul de administraţie pe 30 iunie 2012. Conform hotărârii acţionarilor companiei Robert Bosch GmbH, acesta se va alătura Consiliului de supraveghere al companiei Bosch. Astfel că, din 1 iulie 2012, Franz Fehrenbach va deveni preşedintele Consiliului de supraveghere al Bosch. 

Cine este noul preşedinte al Consiliului de administraţie al grupului Bosch

Volkmar Denner are 55 de ani şi este doctor în ştiinţe ale naturii. El a fost numit în poziţia de preşedinte al Consiliului de administraţie al Bosch, şi va exercita această funcţie, începând din 1 iulie 2012.

Volkmar Denner s-a alăturat companiei Robert Bosch GmbH în 1986 şi este membru al Consiliului de administraţie din 2006. Înainte de a face parte din Consiliul de administraţie, Denner a deţinut funcţia de preşedinte al diviziei Componente electronice, începând cu 2003. În cadrul Consiliului de administraţie, Denner era responsabil iniţial de diviziile Componente electronice, Car Multimedia, Demaroare şi alternatoare şi Sisteme de propulsie electrice.
Începând cu 1 iulie 2010, Denner este responsabil pentru departamentul Cercetare şi inginerie avansată în sectorul corporatist, pentru planificarea produselor şi coordonarea tehnologiei, precum şi pentru „experienţele utilizatorilor” din toate cele trei sectoare de activitate. În plus, este responsabil şi pentru diviziile Componente electronice şi Car Multimedia.
Din 1 iulie 2012, Volkmar Denner se va alătura, de asemenea, companiei Robert Bosch Industrietreuhand KG, în calitate de acţionar.

Te-ar mai putea interesa și
Niciun pat liber la ATI pentru bolnavii de COVID-19
Niciun pat liber la ATI pentru bolnavii de COVID-19
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat sâmbătă că, la nivel naţional, nu există niciun pat liber la Terapie Intensivă pentru pacienţii bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate......
Cinci sfaturi importante pentru românii care au card virtual și pentru cei care își vor face unul
Cinci sfaturi importante pentru românii care au card virtual și pentru cei care își vor face unul
ING Bank, cea mai dinamică bancă din România în ceea ce privește digitalizarea și una dintre cele mai mari ca număr ...
Peste 15.200 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. 350 de decese, printre care și o fată de șase ani
Peste 15.200 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. 350 de decese, printre care și o fată de ...
Un număr de 15.239 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind ...
Cîţu consideră că există mici șanse ca ratingul de țară să fie schimbat
Cîţu consideră că există mici șanse ca ratingul de țară să fie schimbat
Premierul interimar, Florin Cîţu, a afirmat, sâmbătă, că există "foarte mici şanse" ca ratingul de ţară să fie ...