Volksbank deschide o nouă sucursală în Bucureşti

Volksbank România continuă să-și consolideze rețeaua de unităţi prin deschiderea unei noi sucursale pe Calea Moşilor, în Bucureşti, la începulul lunii Noiembrie 2013.
Economica.net - joi, 07 nov. 2013, 11:16
Volksbank deschide o nouă sucursală în Bucureşti

Sucursala Carol se adresează atât clienţilor persoane fizice, cât şi persoanelor juridice, având ghişee de operaţiuni şi consiliere dedicate acestora. Situată pe Calea Moşilor nr. 264, noua unitate este deservită de 4 angajaţi şi are o suprafaţă de 116 metri pătraţi. Programul de lucru al sucursalei va fi între orele 9:00 – 17.30, de luni până vineri.

„Sucursala Carol este a doua unitate nou deschisă în acest an. Criteriile principale care stau la baza deschiderii unei noi locaţii sunt potenţialul economic al zonei şi numărul de locuitori. Analizăm în permanenţă oportunităţile şi căutăm să ne extindem în locurile cele mai accesibile oamenilor,” declară Alina Neagu, Director Direcţia Administrarea Reţelei.

Extinderea reţelei de sucursale a băncii va continua şi în perioda următoare cu deschiderea altor noi unităţi. În paralel, banca desfăşoară lucrări ample de modernizare a unităţilor existente, investiţiile fiind estimate la circa 10 milioane de euro.

Toate unităţile Volksbank oferă întreaga gamă de produse şi servicii a băncii destinate clienţilor persoane fizice şi juridice: credite în lei şi valută, deschideri de conturi curente şi de depozit, servicii de transfer monetar, depozite bancare, carduri, etc. Totodată, unităţile Volksbank dispun de un ghişeu de schimb valutar şi de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).

Despre Volksbank

Fondată în anul 2000, Volksbank este o instituţie financiară cu origini austriece, care deserveşte peste 150.000 de clienţi, fiind una dintre cele mai importante 10 bănci de pe piaţa locală, cu active de 4.4 miliarde Euro.

Banca are 131 de sucursale, acoperind cele mai importante arii ale ţării. Ca bancă universală, Volksbank oferă astăzi o gamă completă de produse şi servicii, destinate tuturor categoriilor de clienţi: persoane fizice, companii mici şi mijlocii şi corporaţii mari.

Volksbank îşi propune să ofere produse financiare competitive şi consiliere clienţilor săi, acţionând ca un partener de încredere al acestora.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
ONRC: Peste 10.300 de firme şi-au suspendat activitatea în primele zece luni ale anului
ONRC: Peste 10.300 de firme şi-au suspendat activitatea în primele zece luni ale anului
Numărul firmelor care şi-au suspendat activitatea a fost de 10.355 în primele zece luni din 2021, în creştere cu 15,34% ...
Statul subvenţionează, paradoxal, încălzirea cu combustibili fosili, în timp ce energia pe biomasă nu este susţinută – industria lemnului
Statul subvenţionează, paradoxal, încălzirea cu combustibili fosili, în timp ce energia pe biomasă nu este susţinută ...
Lemnul furnizează o energie termică ieftină, accesibilă, regenerabilă, bazată pe o resursă internă, dar în mod paradoxal ...
GCS: Incidenţa cazurilor de COVID – sub 5 la mia de locuitori în toate oraşele
GCS: Incidenţa cazurilor de COVID – sub 5 la mia de locuitori în toate oraşele
 Incidenţa cazurilor de COVID-19 cumulată la 14 zile nu depăşeşte 5 la mia de locuitori în niciun oraş din ţară, ...