1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

Finanţe şi bănci

Volksbank România oferă credite în lei, cu dobândă fixă de 9,75%

Volksbank România anunţă că reduce dobânzile la împrumuturile de consum acordate în lei.

02 sep, 2013 | ECONOMICA.net

"Începând din septembrie, banca oferă Creditul cu Economii cu o dobândă de 9,75% pe an, fixă pe toată durata contractului. În plus, Volksbank răsplătește clienții bun-platnici, oferind un bonus lunar de 5% din dobânzile plătite la credit, într-un Cont de Economii deschis la bancă" se arată într-un comunicat emis de bancă.

"Reducerea dobânzilor la creditele de consum face parte din planul de acțiuni al Volksbank România privind repoziționarea și consolidarea poziției pe piața locală. Planurile de restructurare au fost în mare parte finalizate, oferta băncii a fost deja redesenată și banca finanțează deja economia", declară, în comunicat Benoit Catel, președintele Volksbank România.

Vânzările de credite au crescut cu 51%

Volumul finanțărilor acordate de Volksbank România de la începutul anului, depașeste 83 de milioane de euro, în creștere cu 51% comparativ cu perioada similară a anului trecut, mai spine banca.

Majoritatea finanțărilor noi s-au îndreptat către sectorul productiv, în linie cu strategia băncii de a deveni bancă universală și de a-și echilibra portofoliul.

"Creditele acordate companiilor au însumat 66 de milioane de euro, în creștere cu 36% față de primele opt luni ale lui 2012. Volumul împrumuturilor acordate persoanelor fizice a fost mai mult decât dublu (creștere de 166%). Creditele de nevoi personale fără ipotecă au reprezentat mai mult de 80% din vânzări, astfel că sumele aferente au fost injectate în economie" se mai arată în comunicat.

Fondată în 2000, Volksbank este o instituţie financiară cu origini austriece, care deserveşte peste 150.000 de clienţi. Este una din băncile din top 10, cu active de 4,4 miliarde de euro.Banca are 130 de sucursale

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO