Vosganian a minţit? Vulpescu nu va fi ministrul Economiei

Vicepremierul Daniel Chiţoiu, ministru interimar al Economiei, a declarat, luni, că a delegat o parte din competenţele de la ministerul al cărui portofoliu îl deţine ca interimar secretarului de stat Bogdan Badea, adăugând că nu l-a delegat pe Remus Vulpescu.
Economica.net - lun, 14 oct. 2013, 13:42
Vosganian a minţit? Vulpescu nu va fi ministrul Economiei

Chiţoiu a infirmat faptul că l-ar fi delegat pe directorul său de cabinet, Remus Vulpescu, pentru a se ocupa de ministerul Economiei.

„Nu (l-am delegat pe Remus Vulpescu, n.r.). Domnul Remus Vulpescu este directorul meu de cabinet la ministerul Finanţelor Publice şi a fost în prima zi când am fost numit prin decret prezidenţial ministru interimar şi a îndeplinit formalităţile de preluare a mandatului de la domnul ministru Varujan Vosganian”, a precizat Chiţoiu.
El a adăugat că cel căruia i-a delegat o parte din competenţe este secretarul de stat Bogdan Badea din cadrul Ministerului Economiei.
Întrebat de ce este nemulţumit ministrul demisionar Varujan Vosganian în privinţa lui Remus Vulpescu, Chiţoiu a răspuns: „Nu ştiu, întrebaţi-l pe domnul ministru Vosganian”.

La rândul lui, şi Remus Vulpescu, fost şef al Oficiului pentru Privatizare, a declarat, pe pagina sa de facebook, că nu a primit propunerea de a prelua postul de ministru al Economiei,aşa cum a spus fostul titular al postului, Varujan Vosganian.
„Pentru oricine a luat în serios „dezvăluirea”, de pe blogul personal al domnului Varujan Vosganian, că aș fi ocupat biroul „domniei sale” de ministru al economiei, dezmint pe aceeași cale: în scris, public, prin internet” a declarat Vulpescu.

„Nu am primit o propunere de a prelua portofoliul de Ministru al Economiei și nu am avut vreo discuție în acest sens cu vreun decident politic. Ocup funcția (și biroul asociat) de director de cabinet al Ministrului Finanțelor Publice, iar preocuparea mea o reprezintă îndeplinirea atribuțiilor aferente acestui post”.
„Vreţi să ştiţi cine a fost cel care a ocupat biroul meu, după ce mi-am trimis demisia la Palatul Victoria şi am părăsit sediul Ministerului Economiei? The winner is… Remus Vulpescu!!! Dacă recunoaşteţi personajul, comentariile vă aparţin…”, a scris Vosganian pe blogul său, duminică.

 

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...