1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

News

Votul pentru modificarea Constituţiei pentru definirea familiei ar putea avea loc în plenul Camerei la începutul lunii mai - deputat PSD

Deputatul PSD Florin Iordache a anunţat marţi, la o dezbatere organizată de Coaliţia pentru Familie, că plenul Camerei Deputaţilor va vota cel mai probabil în prima săptămână a lunii mai proiectul de modificare a Constituţiei referitor la definirea familiei.

25 apr, 2017 | ECONOMICA.net

'Deja la Camera Deputaţilor avem un raport care a fost înaintat plenului. Probabil că în prima săptămână, la începutul lunii mai, vom avea şi votul final pe aceste modificări ale Constituţiei, urmând apoi să plece la Senat. (...) Nu discutăm de o anumită dictatură a majorităţii asupra minorităţii, discutăm despre normalitate, discutăm despre faptul că trebuie familia întărită, valorile tradiţionale ale familiei trebuie întărite', a spus Iordache, în cadrul dezbaterii.

Totodată, el a anunţat că PSD va milita la referendumul care va fi organizat pentru modificarea Constituţiei ca cetăţenii să voteze în favoarea acestor modificări.

'Grupul PSD a susţinut, susţine şi va vota (...) pentru modificarea Constituţiei. Este un prim pas. Va urma apoi referendumul. (...) La data declanşării referendumului vom mobiliza cetăţenii să vină şi să susţină această modificare normală a Constituţiei. Dacă vrem o societate sănătoasă, normală, familia este pilonul de bază şi familia trebuie întărită', a conchis Iordache.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO