(P) Vrei să-ţi deschizi un magazin online pentru afacerea ta?

În ziua de azi, este important să ai o prezență online: nu doar pe rețelele de socializare, dar și un website pentru afacerea ta. Dar realizarea unui magazin online poate părea dificilă la prima vedere: de la construitul site-ului și pană la promovarea sa, sunt mulți pași importanți de urmat în acest proces.
Economica.net - lun, 26 oct. 2020, 13:03
(P) Vrei să-ţi deschizi un magazin online pentru afacerea ta?

Ce este Marketor?

Marketor este cea mai rapidă și completă platformă pentru a-ți crea un magazin online: un serviciu care îți oferă nu numai un website pentru afacerea ta, dar și suport tehnic, promovare online și marketing online.

Pe scurt, Marketor oferă:

  • Alegerea domeniului web si realizarea magazinului pe o platformă creare magazin online, pentru afaceri de orice tip și mărime,
  • Acces la interfata de administrare a magazinul tău online în doar 5 minute,
  • Integrare cu Google Ads, Facebook/Instagram Shop si alte platforme pentru promovare online,
  • Integrare cu marketplace-uri ca Emag, Shopmania si altele,
  • Opțiunea de a-ți exporta produsele pe rețele de socializare,
  • Un website optimizat SEO pentru Google, dar și pentru telefoane mobile,
  • Și multe alte beneficii!

Scopul lui Marketor e să se ocupe de întreaga parte tehnică a construirii magazinului pentru afacerea ta online, pentru ca tu să te poți ocupa de afacerea ta și de creșterea ei.

De ce afacerea ta are nevoie de un website?

Pe măsură ce tot mai mulți oameni folosesc internetul pentru a descoperi afaceri și pentru a cumpăra online, website-ul devine o parte esențială succesului afacerii tale.
Un website te poate ajuta să-ți cresti publicul și vânzările; dar acestea sunt doar unele dintre cele mai mai importante motive.
Website-ul este și o componentă esențială de branding, o metodă de a comunica direct cu publicul tău și o oportunitate enormă de a fi descoperit online de către potențiali clienți, prin intermediul motoarelor de căutare.

Magazin online realizat pe platforma Marketor

Cel mai important motiv pentru care afacerea ta are nevoie de o prezență online este faptul că tot mai mulți consumatori români cumpără produse și servicii folosind platforme ecommerce. Iar dacă vrei sa fii și tu printre afacerile care profită de acest trend ascendent, acesta este momentul să-ți deschizi magazinul tău online. Cu ajutorul Marketor, poți să faci asta în doar 5 minute – și fără să ai nevoie de cunoștințe tehnice!

Alege un abonament pentru creare magazin online START oferit de platforma ecommerce Marketor.

Cum funcționează Marketor și ce-ți oferă?

Când ești la început de drum și nu știi sigur ce trebuie să faci, Marketor oferă o soluție de ecommerce completă.

Odată ce website-ul tău este gata, tu nu trebuie decât să îți adaugi propriile produse și servicii și poți să începi să vinzi în doar cateva minute din momentul în care ai plasat comanda.

Tot ce trebuie să faci este să ai câteva informații pregătite:

  • Datele firmei afacerii tale,
  • Logo-ul tău,
  • Datele de contact ale magazinului tău și metodele de plată și de livrare pe care le preferi,
  • Categoriile produselor sau serviciilor tale, împreună cu titluri, descrieri și imagini pentru fiecare produs sau serviciu.

Noi îți oferim acces imediat la panoul de administrare, unde vei putea să îți adaugi produsele și serviciile și să faci orice schimbări vrei, direct în WordPress.

În plus, este foarte ușor și rapid sa iti faci setări de SEO pentru fiecare produs, astfel încât să te găsească cât mai mulți consumatori pe Google.

WordPress este cea mai populară platformă de construit website-uri din întreaga lume, tocmai pentru că este foarte ușor de folosit și incredibil de versatilă.

Noi preconfigurăm site-ul cu tot ce ai nevoie pentru o afacere online de succes, iar tu nu va trebui decât să îl personalizezi.

Tot în modulul de administrare, vei găsi și platforma WooCommerce – una dintre cele mai populare soluții de comerț online, la nivel mondial – unde vei putea să îți setezi prețurile, să creezi oferte speciale, să schimbi și să adaugi produse și să vezi ce comenzi ai primit.

Mai mult, fiind bazat pe o platformă opensource, pe langa informatiile publice pe care le gasesti in comunitatea WordPress / WooCommerce, Marketor îți oferă și suport tehnic de fiecare dată când ai nevoie sau ai vreo întrebare.
Cu alte cuvinte, ai tot ce ai nevoie ca să începi să vinzi imediat!

Gata să-ți deschizi propriul magazin online?

Găsește acum pe Marketor.ro abonamentul potrivit pentru tine și în doar 5 minute poți să începi să-ți vinzi online produsele și serviciile!

Platformă creare magazine online

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...