Vrei să-ţi petreci un weekend în Bucureşti? Cazare mai ieftină în luna decembrie

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) lansează începând de vineri, 6 decembrie, programul special "Weekend în Bucureşti", la tarife cuprinse între 159 lei şi 259 lei pentru două nopţi de cazare la hoteluri de 2-4 stele.
Economica.net - mar, 03 dec. 2013, 12:42
Vrei să-ţi petreci un weekend în Bucureşti? Cazare mai ieftină în luna decembrie

Astfel, în weekend-urile din luna decembrie două nopţi de cazare cu mic dejun vor costa 159 de lei la un hotel de două stele, 199 de lei la trei stele şi 259 de lei la patru stele. Tarifele conţin şi comisionul de maxim 10% care va fi cedat agenţiilor de turism.

„Tarifele practicate în cadrul programului special Weekend în Bucureşti sunt cu aproximativ 65% mai mici decat tarifele pe care le regăsim la recepţia hotelurilor”, se arată într-un comunicat comun al ANAT şi FPTR.

Pentru a beneficia tarifele speciale, sejurul trebuie să se desfăşoare în weekend-urile 6-8 decembrie, 13-15 decembrie 2013 şi 20-22 decembrie 2013.

În prezent sunt puse la dispoziţia turiştilor aproape 200 de locuri pe serie, dar patronatele se aşteaptă ca şi alte hoteluri să se înscrie în program.

„În această perioadă, Bucureştiul găzduieşte o serie de evenimente, târguri, manifestări stradale, expoziţii şi concerte la care mulţi dintre români îşi doresc să participe. Prin iniţiativa lansării programului Weekend în Bucureşti, Capitala ar putea deveni o destinaţie de city break vizitată şi de turiştii români la sfârşit de săptămână”, se mai arată în comunicat.

Te-ar mai putea interesa și
Un număr record de cazuri confirmate de COVID-19 în ultimele 24 de ore. 121 de decese și 1.195 de pacienți la ATI
Un număr record de cazuri confirmate de COVID-19 în ultimele 24 de ore. 121 de decese și 1.195 de pacienți la ATI
Un număr de 7.676 de cazuri noi (cel mai de la debutul valului patru) de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate peste 67.000 de teste, a......
Enel vrea să renunțe la cărbune până în 2027 și să-și tripleze până în 2030 capacitățile de producere a energiei regenerabile
Enel vrea să renunțe la cărbune până în 2027 și să-și tripleze până în 2030 capacitățile de producere a energiei ...
Compania italiană de utilităţi Enel şi-a propus triplarea capacităţilor de producere a energiei din surse regenerabile ...
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul Ungariei
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul ...
Agenţia de evaluare financiară Moody's a îmbunătăţit vineri ratingul de ţară al Ungariei, de la "Baa3" până la ...
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Kaufland, operatorul celui mai mare lanț de hypermarketuri la nivel național și numărul doi pe piața comerțului alimentar ...