1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

News

Wall Street a deschis în creştere

Acţiunile de pe Wall Street au început tranzacţiile de miercuri în creştere, susţinute de îmbunătăţirea estimărilor Băncii Mondiale privind economia mondială şi de date referitoare la industria prelucrătoare din regiunea New York, relatează Bloomberg.

15 ian, 2014 | Mediafax

Indicii Standard&Poors 500 şi Dow Jones sunt în urcare cu 0,3%, iar Nasdaq Composite cu 0,43%.

"Piaţa se va concentra pe o multitudine de evenimente şi indicatori economici. Totul se rezumă la rezultatele financiare ale companiilor", a declarat Edward Painvin, director de investiţii la Chase Investment Counsel, în Charlottesville, Virginia.

Investitorii urmăresc datele economice pentru indicii privind ritmul retragerii măsurilor de stimulare de către Rezerva Federală.

Date publicate miercuri au arătat că producţia industrială din regiunea New York a crescut în ianuarie.

Banca Mondială a îmbunătăţit estimarea de creştere a economiei mondiale, datorită redresării economiilor avansate. Cele mai bogate ţări ale lumii vor consemna un avans de 2,2% în acest an, anticipează BM, care se aştepta anterior la o creştere de 2%.

Acţiunile Bank of America sunt în creştere cu 3,01%. Profitul Bank of America, a doua mare instituţie de credit din SUA, a crescut de peste două ori anul trecut, la 11,4 miliarde de dolari, în timp ce câştigul din ultimele trei luni ale anului a crescut de aproape cinci ori, la 3,44 miliarde de dolari, depăşind aşteptările analiştilor.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO