1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 15 º

Imobiliare

Wallberg a obţinut autorizaţia de construcţie şi pregăteşte construcţia celei de-a treia fază a proiectului demarat în 2015

După finalizarea primelor două clădiri din cadrul proiectului rezidenţial Sunnyville din Braşov, Wallberg a obținut recent autorizația de construcție pentru Sunnyville Plus. Dezvoltatorul intensifică pregătirea lucrărilor de construcție la a treia fază a proiectului demarat în 2015.


09 oct, 2020 | ECONOMICA.net

Clădirea Sunnyville Plus cu un regim de înălțime de 10 etaje reprezintă ultima fază de dezvoltare prevăzută în cadrul proiectului rezidențial Sunnyville din cartierul Răcădău din Brașov. Primele două etape, cu o investiție de peste 11 milioane de euro și totalizând 180 de apartamente au fost finalizate integral și predate în 2018, respectiv anul acesta, necesitând o perioadă de dezvoltare de mai puțin de 2 ani per fază.

În ceea ce privește faza a treia, aceasta cuprinde construcția a 74 de apartamente, valoarea proiectului fiind de 7,6 milioane de euro. Astfel, numărul total al apartamentelor din proiectul Sunnyville depășește 250 de unități. Ca noutate, ponderea studiourilor scade în favoarea unităților cu două camere.

Astfel, proiectul prevede 6 studiouri, 56 de apartamente cu 2 camere, 9 unități cu 3 camere, 1 apartament cu 4 camere, dar și două duplexuri. Datorită amplasamentului excelent al proiectului, duplexurile sunt concepute pentru a răspunde cererii în creștere din partea investitorilor, ele având fiecare 5 camere cu baie individual, pretabile pentru sectorul turistic, respectiv închirierea în regim hotelier.

"Organizarea șantierului este în curs de finalizare, astfel încât suntem pregătiți să demarăm construcția în decurs de câteva săptămâni. Estimăm o intensificare a ritmului de dezvoltare și credem că putem să încheiem proiectul în prima jumătate a anului 2022. Interesul mare ne obligă să accelerăm, 40% din apartamente sunt deja rezervate  În ceea ce privește conceptul, păstrăm elementele care asigură diferențierea noastră ca și dezvoltator precum balconane de tip logie și zidărie duplă între apartamente pentru a asigura un grad ridicat de confort și intimitate, dar aducem și elemente noi, adaptate la contextul actual în care ne aflăm, oferind în special pe segmentul tinerilor și famillilor cu copii mai mult spațiu și intimitate. Apartamentele de la parter vor avea propriile grădini. De asemenea, începând cu nivelul 6, etajele vor fi retrase pentru a oferi terase generoase de peste 30 mp. Sistemele de tip smarthome sunt incluse, sistemul de încălzire pentru care am optat este cel prin pardoseală, Vom avea parcări prevăzute cu stații de alimentare pentru mașinile electrice", subliniază, Claudiu Urea, director operational Sunnyville. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO