1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 20 º

Imobiliare

Werner Behrens devine CEO al MAS RE din luna mai

Investitorul sud african MAS Real Estate, activ pe piaţa românească printr-un parteneriat cu Prime Kapital, l-a desemnat pe Werner Behrens ca CEO începând cu 1 mai 2019. Acesta îl va înlocui pe actualul CEO, Malcolm Levy, care va rămâne CEO interimar până pe 1 mai.

09 apr, 2019 | ECONOMICA.net

Werner Behren a activat în ultimii 30 de ani la companii precum Development Bank of Southern Africa, Nedcor Investment Bank (NIB), Nedbank şi Regent Insurance Group.

În iunie, Werner Behren va porni, alături de echipa executivă, un tur al investiţiilor din România, iar Malcolm Levy va deveni director non-executive în cadrul companiei. 

“Werner este un profesionist şi un mentor pentru mine în perioada NIB, la începutul anilor 2000. Ca parteneri, noi la Prime Kapital aşteptăm să continuăm relaţia apropiată cu MAS RE”, spune Martin Slabbert, managing partner al Prime Kapital.

MAS RE a preluat, la începutul acestui an, partea Prime Kapital dintr-un portofoliu de centre comerciale din orașe secundare, cu o valoare de 113 milioane de euro.

Compania sud africană a mai preluat cu 95 de milioane de euro centrul comercial Militari Shopping Center, cu 53.666 mp de suprafață de retail, 2.750 mp de birouri și 2.500 de locuri de parcare și venituri anuale din chirii de 7,1 milioane de euro, de la Atrium Real Estate.

De asemenea, MAS RE e partener cu Prime Kapital și în proiectele rezidențiale Avalon Estate și Marmura Residence din București, dar și în proiectul mixt care va fi dezvoltat pe platforma Teba din Iași.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO