Windows 8 poate fi comandat în SUA de la 70 dolari. În România va fi disponibil în următoarele zile

Noul sistem de operare Windows poate fi precomandat începând de vineri în Statele Unite, varianta Windows 8 Pro fiind disponibilă la un preţ de 69,99 dolari pentru posesorii de Windows 7, Vista sau XP care vor să treacă la noua versiune.
Economica.net - vin, 12 oct. 2012, 16:52
Windows 8 poate fi comandat în SUA de la 70 dolari. În România va fi disponibil în următoarele zile

Ofertele sunt valabile la acest moment numai pentru clienţii din SUA. Reprezentanţii Microsoft România au declarat pentru MEDIAFAX că partenerii retail locali vor lansa în zilele următoare „oferte similare pentru Windows 8 Upgrade şi device-uri noi Windows 8”.

Totodată, pentru clienţii din România este disponibilă oferta Windows Upgrade valabilă pentru PC-urile cu Windows 7 preinstalat cumpărate în perioada 2 iunie 2012 – 31 ianuarie 2013, prin care se poate face trecerea la Windows 8 Pro contra unui preţ estimativ de 14,99 dolari.

Pachetul retail a fost modificat semnificativ faţă de variantele anterioare, Microsoft optând pentru un ambalaj mai subţire, mai uşor şi mai viu colorat. Compania a postat pe pagina de Facebook a Windows poze cu noile ambalaje.

Sistemul de operare poate fi precomandat în SUA de la Microsoft Store, Amazon.com, Newegg.com, Best Buy, Staples, Office Depot şi alţi retaileri, a anunţat Microsoft pe blogul echipei Windows.

Astfel, posesorii de licenţe Windows 7, Vista sau XP pot face upgrade la Windows 8 Pro pentru 69,99 dolari. La acelaşi preţ, clienţii pot opta pentru o variantă fără suport media (DVD), primind numai codul necesar pentru activarea produsului.

Variantele OEM, destinate preinstalării pe PC-uri noi, pot fi achiziţionate la preţuri de 99,99 dolari în cazul Windows 8, respectiv 139,99 dolari pentru Windows 8 Professional.

Pachetele retail independente de upgrade nu au apărut încă pentru precomandă, preţurile fiind necunoscute pentru moment.

Tot de vineri, clienţii pot precomanda PC-uri cu Windows 8 preinstalat de la companiile producătoare, precum Acer, Asus, Dell, HP, Samsung sau Sony, precizează Microsoft.

De asemenea, consumatorii care au cumpărat deja sau vor achiziţiona un PC cu Windows 7 preinstalat în perioada 2 iunie 2012 – 31 ianuarie 2013 vor putea trece la Windows 8 Pro pentru 14,99 dolari, ofertă valabilă şi în România.

Windows 8 va putea fi utilizat începând din 26 octombrie, când va avea loc lansarea oficială a produsului.

Clienţii care vor aştepta până pe 26 octombrie vor putea face upgrade online la Windows 8 Pro de pe site-ul Windows.com, la un preţ de 39,99 dolari, potrivit ofertei anunţate de Microsoft pentru Statele Unite.

Ofertele de upgrade sunt limitate la cinci licenţe per client, iar preţurile afişate sunt estimative.

Odată cu lansarea Windows 8 va ajunge pe piaţă şi tableta Microsoft Surface prezentată în acest an de companie, bazată pe noul sistem de operare.

La scurt timp după lansarea Windows 8 şi a tabletei Surface sunt aşteptate şi smartphone-urile echipate cu Windows Phone 8. Nokia, HTC şi Samsung au prezentat deja mai multe modele.

Te-ar mai putea interesa și
Formularul electronic pentru înscrierea în programul de granturi acordate sectorului agroalimentar va fi activ începând de joi
Formularul electronic pentru înscrierea în programul de granturi acordate sectorului agroalimentar va fi activ începând ...
Formularul electronic pentru înscrierea în programul de granturi pentru beneficiarii din sectorul agroalimentar va fi activ începând de joi, 26 mai, până marţi, 31 mai, informează Ministerul......
Ciucă: Acolo unde există proceduri în derulare de angajare la stat, acestea vor continua și după 1 iulie
Ciucă: Acolo unde există proceduri în derulare de angajare la stat, acestea vor continua și după 1 iulie
Premierul Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a declarat, marţi, cu privire la suspendarea angajărilor la stat începând ...
Statele Uniunii Europene au decis eliminarea taxelor pentru importurile din Ucraina
Statele Uniunii Europene au decis eliminarea taxelor pentru importurile din Ucraina
Consiliul Uniunii Europene, care reprezintă cele 27 de state membre, a aprobat, marţi, eliminarea, timp de un an, a taxelor ...
Nicușor Dan anunță că Primăria Capitalei va repara în acest an 60 de bulevarde și străzi și va face marcaje rutiere pe 180.000 metri pătraţi (Video)
Nicușor Dan anunță că Primăria Capitalei va repara în acest an 60 de bulevarde și străzi și va face marcaje rutiere ...
Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că PMB va face reparaţii pe 60 de bulevarde şi străzi aflate în ...