1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 12 º

Imobiliare

Wizz Air a inaugurat baza din Bacău, care oferă 13 rute spre şase ţări

Wizz Air a inaugurat astăzi baza sa de la Bacău. Datorită alocării aeronavelor moderne Airbus A320, Wizz Air oferă acum 13 rute spre șase țări din Bacău și are o ofertă constând în 5.000 de bilete pentru doar 39 de lei/8,99 euro pe zboruri selectate din și spre Bacău, călătoria urmând să aibă loc până pe 27 martie 2021. Bilete pot fi achiziționate online, pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.

29 oct, 2020 | ECONOMICA.net

Baza Wizz Air din Bacău va asigura conexiuni prin 13 rute în rețeaua extinsă a companiei: Torino, Veneția Marco Polo, Veneția Treviso, Bologna, Roma Fiumicino, Milano Bergamo, Catania, Larnaca (Cipru), Londra Luton, Liverpool, Memmingen/Munchen West, Billund, Bruxelles Charleroi.

Pasagerii care călătoresc din Bacău vor beneficia de tarifele reduse ale Wizz Air și de avioanele de ultimă generație pentru o călătorie confortabilă și sigură. Deschiderea bazei din Bacău creează peste 70 de noi locuri de muncă directe în cadrul companiei aeriene și mult mai multe locuri de muncă în industriile asociate.

„Inaugurarea bazei operaționale Wizz Air  pe  Aeroportul  Internațional George Enescu Bacău reprezintă pentru noi o etapă importantă în perspectivele de dezvoltare ale aeroportului  și  suntem convinși că acest parteneriat  va  contribui  la  dezvoltarea sustenabilă a județului Bacău și a Regiunii Nord-Est. Importanța investițiilor în infrastructura aeroportuară pe care Consiliul Județean Bacău în parteneriat cu Aeroportul Internațional George Enescu Bacău a reușit să le realizeze în ultima perioadă, ne permite să anunțăm astăzi deschiderea a încă 13 rute noi, operate de Wizz Air, diversificarea destinațiilor reprezentând o prioritate permanentă pentru Administrația aeroportului. Noile zboruri ce conectează Bacăul cu importante destinații din Europa, vor veni, cu siguranță, în  întâmpinarea nevoilor de mobilitate ale pasagerilor din cadrul întregii comunități deservite de Aeroportul Internațional George Enescu Bacău”, spune Oana Daniela Chelaru, Președinte executiv Aeroportul Internațional George Enescu Bacău.

Wizz Air este o companie aeriană cu rating de investiții cu risc scăzut, cu o flotă cu o vârstă medie de 5 ani, compusă din cele mai eficiente și sustenabile aeronave cu un singur culoar din prezent, din familia Airbus A320 și Airbus A320neo.

Pentru a călătorii fără griji în aceste vremuri incerte, Wizz Air încurajează pasagerii să folosească WIZZ Flex. Prin alegerea acestui serviciu, pasagerii se pot asigura că, în cazul în care intervin schimbări de planuri ori pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată, pot să modifice rezervarea cu orice alt zbor WIZZ la alegere.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO