1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Turism

Wizz Air a inaugurat primele zboruri noi spre Abu Dhabi

Compania Wizz Air a inaugurat ieri primele zboruri de linie operate de Wizz Air Ungaria spre Aeroportul Internațional Abu Dhabi. Este un moment important în istoria Wizz Air, întrucât primele zboruri de la București și Budapesta au aterizat la Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, și vor fi urmate în septembrie de cursele de la Sofia, Katowice și Cluj-Napoca, informează transporatorul aerian prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

02 iul, 2020 | ECONOMICA.net

Cu noile rute, Wizz Air va conecta aceste orașe europene cu Abu Dhabi și va oferi nenumărate oportunități pentru pasagerii săi de a vizită acest oraș exotic și de a descoperi atracțiile sale culturale și turistice.

Inaugurarea s-a produs pe măsură ce nouă eră a călătoriilor igienizate a început la Wizz Air. Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de siguranță crescute, pentru a proteja sănătatea pasagerilor și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, că urmare a programului de curățare zilnic strict al Wizz, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

„Sunt bucuros că marcăm primul zbor de linie al Wizz Air către Abu Dhabi. Wizz Air se angajează să crească rețeaua companiei aeriene către capitală Emiratelor Arabe Unite. Noile noastre protocoale de igienizare vor oferi clienților noștri încrederea că se pot baza în siguranță pe tarifele ultra-mici ale Wizz Air pentru a vizită Abu Dhabi la bordul uneia dintre cele mai ecologice flote din lume. Tarifele ultra-reduse Wizz Air și rețeaua de rute vor contribui la creșterea suplimentară a sectorului turistic din Abu Dhabi”, a declarat George Michalopoulos, Chief Commercial Officer la Wizz Air

Rute Wizz Air spre Abu Dhabi
 
Rute                 Frecvență      

București          2 zboruri/săptămână (din iulie)      
Budapesta        2 zboruri/săptămână (din iulie)      
Cluj-Napoca      2 zboruri/săptămână (din septembrie)      
Katowice           2 zboruri/săptămână (din septembrie)      
Sofia                 2 zboruri/săptămână (din septembrie)     

-

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO