Wizz Air a lansat asistentul virtual Amelia

Compania Wizz Air a anunțat miercuri că a introdus asistentul virual Amelia în sistemul sau de relații cu publicul. Noul asistent virtual WIZZ va îmbunătăți în continuare standardele în experiența clienților companiei și le va permite acestora să obțină cu ușurință informații despre zborurile lor, oferind în același timp informații generale utile publicului călător.
Ion Dobreanu - mie, 21 apr. 2021, 16:29
Wizz Air a lansat asistentul virtual Amelia

Noul software de asistență al Wizz Air a fost inspirat de către Amelia Earhart pionierul aviației americane, care a fost prima femeie aviator care a zburat singură peste Oceanul Atlantic.

Amelia, software-ul de asistență, va răspunde la întrebări generale legate de: Covid-19, asistență specială, metode de plată, check-în, anulare voluntară, deplasare cu copii mici, servicii WIZZ (de ex. WIZZ Discount Club, WIZZ Flex, WIZZ Priority, Seat Selection) și întrebări cu privire la alte câteva subiecte.

Acest nou asistent virtual este gratuit pentru toată lumea și le permite clienților să afle informații rapid și ușor fără să interacționeze cu cineva, fără să comunice cu agenți prin e-mailuri sau prin telefon și fără să navigheze pe site-ul companiei. Conversația în timp real cu agenții este de asemenea, disponibilă și gratuită, în cazul în care clienții au întrebări care depășesc cunoștințele Ameliei.

Citește și: Wizz Air și-a stabilit programul zborurilor din România pentru iarna 2021 – 2022 (economica.net)

Wizz Air se angajează să dezvolte o experiență de comunicare mai bună prin intermediul chat-ului și pentru a realiza acest lucru, are nevoie ca publicul să folosească chatbot-ul și să îl ajute să învețe și să se îmbunătățească în funcție de cererea și feedback-ul clienților.

Funcția chatbot este disponibilă în prezent în limba engleză pentru un număr limitat de situații, cu toate acestea este lansată treptat pentru a acoperi un număr tot mai mare de subiecte pentru tot mai mulți clienți care vizitează wizzair.com.

Pe lângă chatbot-ul nou lansat, agenții de chat live vor sprijini clienții cu răspunsuri la toate întrebările legate de zborurile și serviciile WIZZ, atât timp cât nu sunt necesare modificări ale rezervărilor care presupun plăți. Pentru solicitările care necesită plăți, Wizz Air oferă deja o serie de opțiuni de autogestiune direct din contul WIZZ precum și asistență din call-center.

„Sunt încântată să o prezint pe Amelia, noul nostru asistent virtual care va revoluționa experiența clienților Wizz Air. Automatizarea și digitalizarea proceselor noastre este esențială pentru a asigura satisfacția clienților. Wizz Air se angajează să extindă expertiza Ameliei și către acordarea suportului pasagerilor noștri printr-o gamă în continuă creștere de opțiuni de autogestiune pentru a-și administra detaliile călătoriilor. Să-i urăm bun venit la bord Ameliei”, a declarat Zsuzsa Poos, Chief Customer & Marketing Officer la Wizz Air.

Citește și: Wizz Air lansează trei curse noi din Cluj-Napoca și Iași către Grecia (economica.net)

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri și aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.

Wizz Air a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite care prevăd că echipajul de cabină și pasagerii trebuie să poarte măști, echipajul de cabină trebuie să poarte și mănuși, achizițiile la bord sunt încurajate să fie efectuate prin plată fără contact, pasagerii sunt rugați să urmeze măsuri de distanțare fizică și toate achizițiile sunt încurajate să fie făcute online înainte de zbor.

Filtrele HEPA de pe toate aeronavele Wizz Air filtrează deja 99,97% din viruși și bacterii din aer, iar toate aeronavele sunt supuse în mod regulat unui proces de dezinfecție minuțios cu o soluție antivirală și, urmând programul strict de curățare zilnică al WIZZ, toate companiile aeriene aeronavele sunt în continuare dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Te-ar mai putea interesa și
Rafila, despre eliminarea impozitului pe concediile medicale: Trebuie judecat cu precauţie. Se face o analiză
Rafila, despre eliminarea impozitului pe concediile medicale: Trebuie judecat cu precauţie. Se face o analiză
 Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, joi, referitor la posibilitatea eliminării impozitului pe concediile medicale, că această problemă trebuie "judecată cu precauţie",......
Primul drum de mare viteză inaugurat în 2024: A fost deschisă circulația pe DEx16 Oradea – A3 VIDEO
Primul drum de mare viteză inaugurat în 2024: A fost deschisă circulația pe DEx16 Oradea – A3 VIDEO
CNAIR a deschis circulația joi, la ora 15:00, pe drumul de mare viteză DEx16 Centura Oradea - A3, a informat Cristian Pistol, ...
Exporturile UE de ciocolată au crescut anul trecut cu 35% faţă de 2013 – date Eurostat
Exporturile UE de ciocolată au crescut anul trecut cu 35% faţă de 2013 – date Eurostat
Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut în ţările din afara blocului comunitar 867.000 de tone de ...
Burduja: România are cel mai mic preţ din regiune la energie electrică
Burduja: România are cel mai mic preţ din regiune la energie electrică
România are un preţ la energie electrică cel mai mic din regiune, fiind un efect al investiţiilor în "energie verde, ...