Wizz Air a lansat asistentul virtual Amelia

Compania Wizz Air a anunțat miercuri că a introdus asistentul virual Amelia în sistemul sau de relații cu publicul. Noul asistent virtual WIZZ va îmbunătăți în continuare standardele în experiența clienților companiei și le va permite acestora să obțină cu ușurință informații despre zborurile lor, oferind în același timp informații generale utile publicului călător.
Ion Dobreanu - mie, 21 apr. 2021, 16:29
Wizz Air a lansat asistentul virtual Amelia

Noul software de asistență al Wizz Air a fost inspirat de către Amelia Earhart pionierul aviației americane, care a fost prima femeie aviator care a zburat singură peste Oceanul Atlantic.

Amelia, software-ul de asistență, va răspunde la întrebări generale legate de: Covid-19, asistență specială, metode de plată, check-în, anulare voluntară, deplasare cu copii mici, servicii WIZZ (de ex. WIZZ Discount Club, WIZZ Flex, WIZZ Priority, Seat Selection) și întrebări cu privire la alte câteva subiecte.

Acest nou asistent virtual este gratuit pentru toată lumea și le permite clienților să afle informații rapid și ușor fără să interacționeze cu cineva, fără să comunice cu agenți prin e-mailuri sau prin telefon și fără să navigheze pe site-ul companiei. Conversația în timp real cu agenții este de asemenea, disponibilă și gratuită, în cazul în care clienții au întrebări care depășesc cunoștințele Ameliei.

Citește și: Wizz Air și-a stabilit programul zborurilor din România pentru iarna 2021 – 2022 (economica.net)

Wizz Air se angajează să dezvolte o experiență de comunicare mai bună prin intermediul chat-ului și pentru a realiza acest lucru, are nevoie ca publicul să folosească chatbot-ul și să îl ajute să învețe și să se îmbunătățească în funcție de cererea și feedback-ul clienților.

Funcția chatbot este disponibilă în prezent în limba engleză pentru un număr limitat de situații, cu toate acestea este lansată treptat pentru a acoperi un număr tot mai mare de subiecte pentru tot mai mulți clienți care vizitează wizzair.com.

Pe lângă chatbot-ul nou lansat, agenții de chat live vor sprijini clienții cu răspunsuri la toate întrebările legate de zborurile și serviciile WIZZ, atât timp cât nu sunt necesare modificări ale rezervărilor care presupun plăți. Pentru solicitările care necesită plăți, Wizz Air oferă deja o serie de opțiuni de autogestiune direct din contul WIZZ precum și asistență din call-center.

„Sunt încântată să o prezint pe Amelia, noul nostru asistent virtual care va revoluționa experiența clienților Wizz Air. Automatizarea și digitalizarea proceselor noastre este esențială pentru a asigura satisfacția clienților. Wizz Air se angajează să extindă expertiza Ameliei și către acordarea suportului pasagerilor noștri printr-o gamă în continuă creștere de opțiuni de autogestiune pentru a-și administra detaliile călătoriilor. Să-i urăm bun venit la bord Ameliei”, a declarat Zsuzsa Poos, Chief Customer & Marketing Officer la Wizz Air.

Citește și: Wizz Air lansează trei curse noi din Cluj-Napoca și Iași către Grecia (economica.net)

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri și aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.

Wizz Air a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite care prevăd că echipajul de cabină și pasagerii trebuie să poarte măști, echipajul de cabină trebuie să poarte și mănuși, achizițiile la bord sunt încurajate să fie efectuate prin plată fără contact, pasagerii sunt rugați să urmeze măsuri de distanțare fizică și toate achizițiile sunt încurajate să fie făcute online înainte de zbor.

Filtrele HEPA de pe toate aeronavele Wizz Air filtrează deja 99,97% din viruși și bacterii din aer, iar toate aeronavele sunt supuse în mod regulat unui proces de dezinfecție minuțios cu o soluție antivirală și, urmând programul strict de curățare zilnică al WIZZ, toate companiile aeriene aeronavele sunt în continuare dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Te-ar mai putea interesa și
Tramvaiele noi de la Astra Arad, prea lungi pentru peroanele unor stații din București
Tramvaiele noi de la Astra Arad, prea lungi pentru peroanele unor stații din București
Odată cu achiziția celor 100 de tramvaie de la Arad, Primăria Capitalei trebuie să mai investească în modernizarea de linii, dar și în alungirea unor peroane. În caz contrar, noile tramvaie......
Primăria Oradea va testa primul autobuz electric produs de o companie din România
Primăria Oradea va testa primul autobuz electric produs de o companie din România
Primăria Oradea va testa, timp de o lună, un autobuz electric lansat de compania producătoare de autovehicule de transport ...
Primăria Sectorului 1 propune ca restaurarea Teatrului Excelsior să fie făcută de Compania de Investiții S1
Primăria Sectorului 1 propune ca restaurarea Teatrului Excelsior să fie făcută de Compania de Investiții S1
Primarul Clotilde Armand vrea predarea către Compania de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate şi Domenii de Interes ...
Stellantis şi Foxconn se asociază într-un joint-venture care va produce tehnologie IT pentru autoturisme
Stellantis şi Foxconn se asociază într-un joint-venture care va produce tehnologie IT pentru autoturisme
Producătorul auto Stellantis şi compania taiwaneză Foxconn au anunţat marţi că intenţionează să înfiinţeze o societate ...